Cüneyt Arkın eşi, kızı, oğlu, torunu ve hayatı! Cüneyt Arkın kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Cüneyt Arkın'ın vefat haberinin ardından konu hakkında araştıramalar hızlandı. İşte usta oyuncunun hayatı!

Giriş Tarihi 28 Haziran 2022, 09:59 Güncelleme 28 Haziran 2022, 10:00
Cüneyt Arkın eşi, kızı, oğlu, torunu ve hayatı! Cüneyt Arkın kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

İÇİNDEKİLER

Cüneyt Arkın'ın vefat haberinin gelmesinin ardından usta oyuncu hakkında araştırmalar hızlandı. Peki, Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt Arkın kaç yaşında? Cüneyt Arkın nereli? İşte merak edilenler...

CÜNEYT ARKIN KİMDİR?


Eskişehir'in Karaçay köyünde doğdu. Babası Türk Kurtuluş Savaşı'na katılmış Hacı Yakup Cüreklibatır'dır. Soyadı birleşik bir kelimedir. C/Y dönüşümüyle Cürekli Yürekli ve ikinci olarak Batur/Batır (bahadır, yiğit) sözcüklerinin birleşmesinden oluşmaktadır. İlk kelime mecazi anlamıyla dikkate alındığında "korkusuz yiğit" manasına sahiptir. Ses dönüşümleri, memleketi olan Eskişehir'deki Kırım-Tatar kökenli toplulukların dillerinden kaynaklanmaktadır. Lise öğrenimini Eskişehir Atatürk Lisesinde gördü. Buradaki sınıf arkadaşlarından birisi Yılmaz Büyükerşen'di. 1961 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu.


Memleketi Eskişehir'de, yedek subay olarak askerliğini yaparken, Göksel Arsoy'un başrol oynadığı Şafak Bekçileri (1963) filminin çekimleri sırasında yönetmen Halit Refiğ'in dikkatini çekti. Askerliğini bitirdikten sonra Adana ve civarında doktorluk yaptı. 1963 yılında Artist dergisinin yarışmasında birinci oldu. Bir süre iş arayan Cüneyt Arkın, 1963'te Halit Refiğ'in teklifiyle sinema oyunculuğuna başladı ve 2 yıl içinde en az 30 film çevirdi.

1964 yılında oynadığı Gurbet Kuşları filminin finalindeki kavga sahnesi, Arkın'ın kariyerinde bir kırılma noktası oldu. Bir süre daha duygusal-romantik jön karakterlerini canlandırdıktan sonra yine Halit Refiğ'in önerisiyle aksiyon filmlerine yöneldi. Bu dönemde İstanbul'a gelen Medrano Sirki'nde altı ay süreyle akrobasi eğitimi aldı. Burada öğrendiklerini Malkoçoğlu ve Battalgazi serilerinde beyaz perdeye aktararak Türk sinemasına daha önce hiç örneği olmayan bir tarz getirdi.[6] Kısa sürede avantür filmlerin en aranan oyuncusu hâline geldi. Romantik filmlerle başladığı sinema yaşantısını hareketli filmlerle sürdürse de birçok farklı türde karaktere can verdi. Kariyeri boyunca westernden komediye, macera filmlerinden toplumsal filmlere kadar değişik türde filmler çekti. Özellikle Maden (1978) ve Vatandaş Rıza (1979) filmleri, Cüneyt Arkın'ın kariyerinde özel bir yer kaplar.

12 Mart dönemi sırasında, 4. Altın Koza Film Festivali'nde (1972) jürinin ilk oylamasında Yılmaz Güney'i Baba filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu seçilmesine rağmen daha sonra siyasi baskılarla Yılmaz Güney'in yerine, ilk oylamada Yaralı Kurt filmindeki performansıyla ikinci olan Cüneyt Arkın'ı en iyi erkek oyuncu seçti. Bu karara tepki gösteren Arkın ödülü reddetti.

Cüneyt Arkın sinemasına ayrı bir renk getiren, yönetmenliğini Çetin İnanç'ın yaptığı 1982 tarihli Dünyayı Kurtaran Adam zamanla bir kült film hâline geldi. 1980'li yıllarda Ölüm Savaşçısı, Kavga, Sürgündeki Adam ve İki Başlı Dev gibi aksiyon filmlerinden sonra, 1990'lı yıllarda da polisiye dizilere yöneldi.

Cüneyt Arkın, binicilik ve karatede uzman sporcu unvanına sahiptir. Oyunculuğun yanı sıra televizyon izlenceleri sunmuş ve kısa bir süre gazetelerde sağlıkla ilgili köşe yazarlığı da yapmıştır. 2009 yılında omurgasındaki sinir sıkışmasından dolayı yaklaşık üç ay hastanede tedavi gördü.

Cüneyt Arkın ilk evliliğini 1964 yılında kendisi gibi doktor olan sınıf arkaDaşı Güler Mocan ile yaptı. 1966 yılında kızları Filiz doğdu. Cüreklibatır'ın yeni gelişen sinema oyuncusu kariyeri nedeniyle evlilik uzun sürmedi.

1968 yılında Cüneyt Arkın olarak sahne adını aldı ve bir çini fabrikası sahibi olan varlıklı bir ailenin kızı Betül Işıl ile tanıştı. İsviçre'de bir üniversite mezunu olan Işıl, o sırada uçuş görevlisi olarak çalışıyordu. Cüneyt Arkın, 1968 yılında boşandıktan bir yıl sonra, 1969'da Betül (Işıl) Cüreklibatır ile nişanlandı, 1970'te evlendiler ve 1971'de boşandılar. Kısa süre sonra yeniden evlendiler ve bu evlilikten de Kaan ve Murat adlarında iki çocuğu oldu.Kızı bir şirkette genel müdürlük yapan Arkın'ın oğullarından Murat da dizilerde oyunculuk yapmaktadır. Bir dönem alkolizm tedavisi görmüş olan Arkın, alkol, uyuşturucu ve gençliğin sorunları konulu sayısız konferans vermiş, bunlarla ilgili teşekkür beratları ve onur ödülleri almıştır.

CÜNEYT ARKIN EŞİ, BETÜL CÜREKLİBATIR KİMDİR?

Betül Cüreklibatır 1 Ocak 1947 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1969 yılında Cüneyt Arkın'la evlenen Betül Cüreklibatır,
Cüneyt Arkın'ın ikinci eşidir. Fransız Kız Lisesi mezunu olan Betül Cüreklibatır, üniversiteden sonra Air France sınavını kazanarak hostes olmuştur.

Betül Cüreklibatır ve Cüneyt Arkın çiftinin Kaan Cüreklibatır ve Murat Cüreklibatır adında iki oğlu vardır. Betül Cüreklibatır, yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Önce Hayaller Ölür, Vatandaş Rıza ve Şişeler Sinema filminde de rol almıştır.

CÜNEYT ARKIN KIZI KİMDİR?

Cüneyt Arkın, ilk evliliğini 1964 yılında Doktor Güler Mocan ile yapmıştır. Çiftin 1966 yılında Filiz ismini verdikleri bir kızları oldu. Cüneyt Arkın, ve Güler Mocan, 4 yıl süren evlilikten sonra 1968 yılında boşanınca Filiz Canlı'nın da babasıyla ilişkisi kesilen Filiz gözlerden uzak büyümüş. Arada geçen uzun yıllardan sonra Filiz Canlı'nın kızı Defne'nin Cüneyt Arkın ile tanışmak istemesi gündeme gelen Filiz Canlı evli ve Defne isminde bir kızı var.

Defne dedesini hiç görmemiş, sadece izlediği filmlerindne tanıyor. Defne, dedesi Cüneyt Arkın gibi iyi bir binici. Güler Mocan, torunu için "Binicilikte çok başarılı. Çok sayıda madalyası var. Belki de genlerinde olan bir şey" diyor. Filiz Canlı, iş hayatının profesyonellerine hizmet veren HumanPlus şirketinde genel müdür olarak çalışıyor.

CÜNEYT ARKIN TORUNU DEFNE CANLI KİMDİR?

Canlı'nın kızı Defne de dedesini sadece izlediği filmlerden tanıyabildi.11 yaşındaki Defne'nin en büyük hayali, Cüneyt Arkın'la tanışmaktı.

CÜNEYT ARKIN OĞLU KİMDİR?

Cüneyt Arkın'ın iki oğlu bulunmaktadır.

Murat Arkın Kimdir?

Murat Arkın yani, Murat Cüreklibatur 4 Mayıs 1975 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk oyuncudur. Sinemada canlandırdığı Malkoçoğlu karakteri ile tanınan Cüneyt Arkın'ın oğludur.

Çocukluk yıllarında babasının oynadığı 1979 yapımı Vatandaş Rıza ve 1981 yapımı Önce Hayaller Ölür filmlerinde çocuk karakterleri canlandırarak oyunculukla tanışan Arkın, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Enformatik Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisans için gittiği Londra'da eğitiminin ardından burada bir şirket kurarak Londra'da yaşamaya başladı. 2011 yılında İstanbul'a geldiği sırada bir ajans aracılığıyla Pis Yedili dizisinde oyunculuk yapmaya başladı.[4] 2012 yılında FOX'ta yayınlanan Harem isimli komedi dizisinde "Kare Murat" karakterini canlandırdı. Ayrıca 2014 yılında Panzehir isimli filmde Kara Cemal'in gençliğini canlandırmıştır. 2016 Kasım'da vizyona giren Dağ II filminde "Arif" karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında Star TV'de yayınlanan "Börü" adlı, Özel Harekât Polislerinin operasyonlarını anlatan 6 bölümlük mini seri ve 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu geceyi anlatan aynı adlı (Börü) filmde Özel Harekât Polisi Kemal Boratav karakterini canlandırmıştır. Son olarak 2021-2022 yılları arasında BluTV'de yayınlanan ve serinin ilk dizisi Börü'nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan mini seri Börü 2039'da yine Kemal Boratav karakterini canladırdı.

Kaan Cüreklibatır Kimdir?


Kaan Cüreklibatur Türk oyuncu Cüneyt Arkın'ın oğludur. Cüneyt Arkın'ın oğulları arasında en küçüğüdür. Kaan Cüreklibatur 1 Ocak 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Kaan Polat Cüreklibatur'dur. Babası Türk aktör sinema oyuncusu Cüneyt Arkın'dır. Babasının gerçek adı Fahrettin Cüreklibatur'dur. Annesinin adı Betül Cüreklibatır ayrıca Murat Arkın, Filiz Canlı isimlerinde iki kardeşi bulunmaktadır. Kaan Cüreklibatur evin en küçük çocuğudur.

CÜNEYT ARKIN FİLMLERİ

Cüneyt Arkın filmleri vatandaşlar tarafından emrak ediliyor. İşe Cüneyt Arkın filmleri;

1963 Kaderin Mahkumları Polat Kredilerde belirtilmemiş

1964 Gurbet Kuşları Selim Bakırcıoğlu

Aşk ve Kin Doktor Kadri Ersoy

Gözleri Ömre Bedel Suat Arseren

Hepimiz Kardeşiz Öğretmen Ahmet

Ayşecik Çıtı Pıtı Kız Fikret

İstanbul Sokaklarında Metin

Günah Kadınları

Sıkı Dur Geliyorum Murat Osman

Yalnız Değiliz Hakan

Çöpçatanlar Kampı

Cehennem Arkadaşları Eşref

Yankesici Kız Orhan Varol

Şoför Nebahat ve Kızı Murat

İstanbul'un Kızları Semih

1965 Kırık Hayatlar Ömer

Sürtük Piyanist Cüneyt

Dudaktan Kalbe Kenan

Serseri Aşık Erol

Sevgim Ve Gururum Cihat Bağdatlı

Haremde Dört Kadın Dr. Cemal

İnatçı Gelin Metin

Ah Bu Dünya Orhan

Devlerin Kavgası Murat

Horasan'dan Gelen Bahadır Ebû Müslim Bahadır

Ölüme Kadar Murat

Sevişmek Yasak

Silahların Sesi Çetin/Ali Cengiz

Canım Sana Feda Ahmet

Aşk ve İntikam Nejat/Osman

Horasan'ın Üç Atlısı Ebu Müslim Horasani

Fakir Gencin Romanı Turgut Subaş

Satılık Kalb Bülent

Prangalı Şehzade

1966 Dişi Düşman Cengiz

Fakir Bir Kız Sevdim Cüneyt Bakıroğlu

İntikam Uğruna Sedat Akman

Kıskanç Kadın Kemal Sedan

Malkoçoğlu Malkoçoğlu Ali Bey

Acı Tesadüf

Karanlıklar Meleği Kemal Dikmen

Şafakta Üç Kurşun Murat

Ayrılık Şarkısı Murat Aşkın

İki Yabancı Tarık / Ahmet

Kolsuz Kahraman Yiğit Alpago

İntikam Ateşi Murat

Yakut Gözlü Kedi Murat Davman

Damgalı Adam Murat

Göklerdeki Sevgili Timur Karaşah

Cibali Karakolu Orhan

Affedilmeyen Yalçın Arkan

Suçsuz Firari Kenan Sarvan

Çıtkırıldım

1967 Yıkılan Yuva Ekrem Soysal

Kırbaç Altında Selim Çelik

Malkoçoğlu Krallara Karşı Malkoçoğlu Ali Bey

Alpaslan'ın Fedaisi Alpago Alpago

Bir Şoförün Gizli Defteri Ali

Cici Gelin Orhan Kurtuluş

Ringo Kid Ringo Kid

Seni Affedemem Murat Özkut

Yüzbaşı Kemal / Acı İntikam Kemal / Orhan Şahin

Zengin Ve Serseri Ekrem Erdeniz

Hacı Murat Hacı Murat

Namus Borcu Murat Karadayı

İdam Günü

Zehirli Hayat Doğan Arkın

Pranga Mahkûmu Yüzbaşı Talat

Silahlı Paşazade Şahin

1968 Artık Sevmeyeceğim Kemal

Şafak Sökmesin Vedat Akman

Eşkiya Halil (Haydut) Halil

Belalı Hayat Ahmet Akyürek

Malkoçoğlu Kara Korsan Malkoçoğlu Ali Bey

Gök Bayrak Bahadır

Kader Polat

Köroğlu Ruşen Ali / Köröglu

İlk ve Son Mecdi

Yüzbaşının Kızı Murat Ertürk

Beş Ateşli Kadın Murat

Baharda Solan Çiçek Mühendis Murat

Hacı Murat Geliyor Haci Murat

Son Vurgun (Kurşunların Yağmuru) Sedat Tüzer

1969 Sevgili Babam Sedat Ersoy

Vatan Ve Namık Kemal İslam Bey

İnsanlar Yaşadıkça Orhan Gündoğdu / Ahmet

Lekeli Melek Suat Sonderoğlu

Malkoçoğlu Akıncılar Geliyor Malkoçoğlu Ali Bey

Osmanlı Kartalı İslam Bey / Amhet (Petr Alekseeviç)

Ala Geyik Halil

Melikşah Ali

Büyük Yemin Ali / Ahmet

Aşk Mabudesi Ekrem Arkın

Hayat Kavgası Murat

Malkoçoğlu Cem Sultan Malkoçoğlu Ali Bey / Polat

1970 Arım, Balım, Peteğim Harun

Selahattin Eyyubi Selahattin Eyyubi

Ferhat ile Şirin Ferhat

Yarım Kalan Saadet Eire Arkın

Yusuf İle Züleyha / Hazreti Yusuf Yusuf

Hayatım Sana Feda Harun

Adsız Cengaver Adsız

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu Nihat Ak

1971 Vahşi Çiçek Fikret

Herşey Oğlum İçin

İki Esir Murat

Battal Gazi Destanı Battal Gazi / Hüseyin Gazi / Cafer

Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri Malkoçoğlu

Fakir Aşıkların Romanı Kemal Ersan

Cehenneme Bir Yolcu Fikret

Severek Ayrılalım Ömer

Küçük Sevgilim Dr. Murat Akova

Satın Alınan Koca Murat Uraz

Adını Anmayacağım Engin

Oyun Bitti Doğan

Hak Yolu Ali

1972 Mahkum Kemal

Murat İle Nazlı Dr. Murat Çavuşoğlu

Hayatımın En Güzel Yılları Murat Par

Çöl Kartalı Yüzbaşı Murat

Günahsızlar Kemal

Yaralı Kurt Ali

Alın Yazısı Haydar

Zafar

Battal Gazi'nin İntikamı Battal Gazi

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi Kara Murat

1973 Yumurcak Küçük Kovboy Keskin

Kuşçu Kuşçu Murat

Çaresizler Murat / Kadir

Vurgun Kazanova Mehmet

Battal Gazi Geliyor Seyyit Battal / Battal Gazi

Gönülden Yaralılar Murat

Yanaşma Yanaşma Mehmet

Acı Hayat Kerem

Kara Murat Fatih'in Fermanı Kara Murat

1974 Oğul Alişan

Belalılar Selim

Dayı Murat

Kin Kenan Erol

Bırakın Yaşayalım Osman

Babalık Murat

Kara Murat Ölüm Emri Kara Murat

Önce Vatan Komutan Yavuz

Yalnız Adam Murat

Battal Gazi'nin Oğlu Battal Gazi / Polat

Ayrı Dünyalar Fırtına Kemal

Karateciler İstanbul'da Erol Arkın

1975 Polizia Brancola Nel Buio, La

İnsan Avcısı Metin

Babanın Oğlu Murat

Cemil Komiser Cemil

Deli Yusuf Ali

Kılıç Aslan Kılıç Aslan / Süleyman Șah

Soysuzlar Murat

Babacan Şahin

Babaların Babası Murat

Şafakta Buluşalım Halil

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı Kara Murat / Mehmut

Üç Kağıtçılar / Che Carambole Ragazzi Horoz Ali

1976 Tek Başına Evet Kemal

Tuzak Ömer Doruk

Yarınsız Adam Murat

Darbe Ahmet

Babanın Suçu Kemal

Deli Şahin Evet Deli Şahin

Hınç Kemal

Korkusuz Cengaver Şahin Bey

Mağlup Edilemeyenler Murat Sözeri

Kara Murat Şeyh Gaffar'a Karşı / Kara Murat, La Belva Dell'Anatolia Kara Murat

1977 Sevgili Oğlum Evet İskender Önal

İstasyon Gırgır Ali

Akrep Yuvası Kosimer Kemal

Hakanlar Çarpışıyor / Altay'dan Gelen Yiğit Olcayto / Halit / Başbuğ Toluğ Bey

Güneş Ne Zaman Doğacak Yavuz Mehmetol

Baba Ocağı Halil Güneylioğlu

Adalet Kemal

Satılmış Adam Halil

Yıkılmayan Adam Çakır

Cemil Dönüyor Komiser Cemil

Kara Murat Denizler Hakimi Kara Murat

Baskın Poyraz Murat

1978 Gelincik Alişan

İnsanları Seveceksin Halil

Maden İlyas

Baba Kartal Evet Kartal Arıcan

Kaplanlar Ağlamaz Canpolat

Ölüm Görevi Evet Şahin

Görünmeyen Düşman Evet Orhan

Kara Murat Devler Savaşıyor Kara Murat

Vahşi Gelin Murat Yagız

Kılıç Bey Kılıç Bey

1979 Küskün Çiçek Evet Evet Müffettiş Ahmet

Vatandaş Rıza Evet Evet Rıza

İki Cambaz Tayfun

Kanun Gücü Evet Ahmet / Hanzo

Üç Tatlı Bela Evet Atmaca Ahmet

Üç Sevgilim Evet Evet Bahçevan Orhan

Canikom Fikret

Süpermenler Dedektif Murat / Ajan Brad

1980 Sarışın Tehlike Metin Tunç

Destan Destan

Kartal Murat Evet Evet Murat

Rahmet Ve Gazap Yusuf

Rüzgar Evet Deliormanlı Davut [5]

1981 Takip Hasan

İntikam Yemini Seyit

Kader Arkadaşı Yusuf

Öğretmen Kemal Mustafa Kemal

Önce Hayaller Ölür Evet Evet Kemal

Acı Günler Cemal

Su Murat

Unutulmayanlar Fahrettin/Doktor

1982 Son Savaşçı Evet Evet Murat

Dört Yanım Cehennem Evet

Gırgır Ali Evet Gırgır Ali

Ölümsüz Evet Ali Kaya

Kelepçe Dayı Cemil

Kanije Kalesi Kara Pençe

Son Akın Mehmet (Koca Memil)

Dünyayı Kurtaran Adam Evet Murat

1983 Erkekçe Gırgır Ali [6]

İdamlık Komiser Murat

Çöl Evet Kemal

En Büyük Yumruk En Büyük Yumruk Murat

İntikam Benim Evet Kartal Murat

Ölüme Son Adım Kaan

Vahşi Kan Evet Rıza

1984 Yaşadıkça Salih Eryılmaz

Ölüm Savaşçısı Evet Evet Evet Murat [7]

Dev Kanı

Deli Fişek

Bırakın Yaşasınlar Avcı Kemal

Kanun Kanundur Evet Cüneyt

Kartal Bey Evet Kartal Bey

Birkaç Güzel Gün İçin Evet Kemal Polat

Alev Alev Şahin

1985 Ateş Çemberi Evet Evet Polat Video filmi

Paramparça Cemil Koçer

Biz Bir Aileyiz Halil

Paranın Esiri Murat

Kanun Adamı Evet Avukat Murat

Kaplanlar Evet Murat

Bin Defa Ölürüm Evet Kemal

Doruk Kaptan Cemil

Kaçış Evet Evet Murat

Kahreden Gençlik Kemal

Katiller de Ağlar Yusuf Şahin

Mahkum Evet Yakup

1986 Veda Evet Umut

Sert Adam Avukat Kemal Güçlü

Tokatçılar Cüneyt

Gırgır Hafiye Evet Evet Gırgır Ali

Ölümsüz Aşk Evet Cemil

Kavga Evet Kemal

Babasının Oğlu Evet Cüneyt

Yalnız Adam Evet

Kanca Binbaşı Şahin

Ölüm Avcısı Evet

Sokak Kavgacısı Evet Evet Murat [9]

Kral Affetmez Evet Seyit

Sokakların Kanunu Evet Cemil

Silah Arkadaşları Evet Evet Komutan

Vazife Uğruna Tahsin

Yedi Bela Cemil Video filmi

Melek Yüzlü Cani / Nefret Kosimer Murat

1987 Sen Ağlama Tayfun Karaoğlu

Sevdam Benim Evet Polat

Son Kahramanlar Evet Evet Kaan Ken

Asılacak Adam Evet Kartal

İnsan Avcıları Evet Cüneyt

Cehennem Ateşi Komutan

Dört Hergele Mozart

Küçük Dostum Evet

Şeytanın Oğulları Evet Evet Cüneyt Patron Seslendirmesi

Damga Kemal Kalmıkçı

Sürgündeki Adam Evet Kemal

Bitmeyen Adam Evet

Dökülen Yapraklar Evet Evet Rıza Video filmi

1988 Yasak İlişki Serdar

Yaşamak Doktor Cemal

Bombacı Evet Gırgır Ali

Şafak Sökerken Evet Kemal

Babam Ve Ben

Muhteşem Serseri Boksör/Fedai

Kızım ve Ben / Gurbet Kadını Vedat

Emanet Murat

1989 Eski Silah Evet

Av Bekir Arslan

Polis Dosyası Cemil

1990 İki Başlı Dev Cengiz Özkan

Oğulcan Evet Evet Bekir

1992 Tanık Evet Evet Avukat

1995 Korkunun Bedeli Misafir Sanatçı (Kendisi)

1998 Gülün Bittiği Yer Adam

2001 Bıçak Sırtı TV filmi

Gölge Ekibi TV filmi

2006 Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu Dünyayı Kurtaran Adam (Murat)

2007 Çılgın Dersane Dershane Sahibi Hadi

2008 Çılgın Dersane Kampta Hadi

2008 Afacanlar Sınıfı Fahri Hoca

2014 Gulyabani Şahin Bey

Panzehir Mafya Lideri Cemal

2016 Kafes 2