Terminalde hayat oh ne rahat...

Başrolünü Tom Hanks'in oynadığı The Terminaladlı film İstanbul'da gerçek oldu. Emekli İnşaat Mühendisi Ahmet Avunca, 66 yaşında evsiz kalınca Atayaşamaya başladı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Terminalde hayat oh ne rahat...
İstanbul'da evsiz kalan inşaat mühendisi Ahmet Avunca (66), son bir aydır hiç dışarıya çıkmadan Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkmaya başladı. 2 dil bilen Avunca, Tom Hanks'in oynadığı "The Terminal" filmini izledikten sonra kendisini havalimanında yaşamaya hazırladığını söyledi. Görevlilerin dikkatini çekmemek için havalimanının değişik noktalarında konaklayan Avunca, daha önce de otobüs terminallerinde yaşadığını belirtti. Avunca, gümrüksüz alana nasıl geçtiğini ise, "Gayet kolay oldu. Kıbrıs için bilet aldım. Biraz masraflı oluyor ama kendini amorti ediyor" cümlesiyle anlattı.

Ortada kalmıştı
Filmde, ülkesine gitmek üzere New York JFK Havaalanı'na giden Viktor Navorski (Tom Hanks) hiç beklenmedik bir bürokratik engelle karşılaşıyor, ne ülkesine geri dönebiliyor ne de Amerika'da kalabiliyordu. Navorski, günlerce havalimanında yaşıyor.



60 BİN ÖĞRETMEN İŞİNİ KAYBEDEBİLİR

ESNAFA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ

HALDE ET SATILACAK

VATANDAŞIN BORCU AZALIYOR


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler