3 manş'et

Bermuda Şeytan Üçgeni İngiltere ile Fransa arasında ortaya çıktı... Manş Denizi'nin altındaki tünelde trenler arızalandı, 2 bin kişi mahsur kaldı. Üstünde, Rus milyarder Melnichenko'ya ait ultra lüks yatın motorları durdu, bir deniz uçağı da acil iniş yaptı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
3 manş'et
Dünyanın en pahalısı ama....
Dünyanın en zengin 172. kişisi olan Rus milyarder Andrei Melnichenko'ya ait 'A' adlı 400 milyon dolarlık yat, Manş Denizi'nde stop etti. Sadece 6.5 dolarlık bir parçadan kaynaklanan sorun nedeniyle yaklaşık 9 saat denizde duran yat, Paris'ten gelen bir ekip tarafından hareket ettirildi. Andrei Melnichenko'yu çılgına çeviren olay, Rus internet sitelerinde geniş yer buldu.

Acil iniş paniği
Dün öğle saatlerinde Manş Denizi'nin 800 metre üzerinde bu defa bir uçakta korku dolu anlar yaşandı. Bir İngiliz işadamına ait olan deniz uçağı, Londra'dan havalandıktan 40 dakika sonra deniz üzerinde arızalandı. Manş Denizi'nde yaşanan arıza, uçağı acil inişe zorladı. İniş anında 1 kişi hafif yaralandı. Londra merkezli bir hava kurtarma ekibinin ulaştığı deniz uçağı, güçlükle onarıldı.

Tünelde korku dolu saatler
Paris ve Londra'yı birbirine bağlayan Manş Tüneli'nde korku dolu saatler yaşandı. Tünelde, önceki geceden itibaren 7 tren arıza yaptı. 2 binden fazla kişinin trenlerde mahsur kalması, büyük paniğe neden oldu. Özellikle 16 hamile baygınlık geçirdi. Kapalı alan fobisi yaşayanlar da hamileler gibi güçlükle sakinleştirildi. Yetkililer arızayla ilgili farklı açıklama yaptı. Yaklaşık 12 saat süren aksama, güçlükle giderildi.

ORGANLARIN SEBZE VE MEYVE UYUMU

DÜNYA AİDS GÜNÜ

DÜNYANIN 7 HARİKASI

DOMUZ GRİBİNDEN KORUYAN GIDALAR

DOMUZ GRİBİ VE BELİRTİLERİ

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler