Sapık kocasını böyle yakaladı

18 yıllık kocasının küçük kızları taciz ettiğinden şüphelenen kadının müthiş planı. Takma adla eşiyle mesajlaşıp, sapık kocasını yakalattı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Sapık kocasını böyle yakaladı
İngiltere'de inanılmaz bir olay yaşandı. 60 yaşındaki kadın, sapık kocasına tuzak hazırlayıp yakalattı. Cheryl Roberts, 18 yıllık kocasının bilgisayar başında çok fazla zaman geçirmesinden şüphelendi. Cheryl birgün kocasının bilgisayarında öğrenci bir kızdan gelen ve onu sapıklıkla suçlayan mesajı gördü. Şüpheleri iyice artan kadın, kocasının gönderdiği açık saçık seks mesajlarıyla ikinci şoku yaşadı. Ve intikam için kolları sıvadı.

Takma adla yazıştı

Cheryl, evin bir başka odasına gidip, internette 14 yaşında Kelly adlı bir kıza ait uydurma bir karakter yarattı ve beklemeye koyuldu. Çok geçmeden kocasıyla Kelly olarak mesajlaşmaya başlayan Cheryl, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Webcam'in karşısına çırılçıplak geldi. Benim önümde asla soyunmazdı. Bana sorular sormaya başladı. Benimle seks yapmak istediğini söyledi. Ağlıyordum. Cinsel organını görmeyi isteyip istemediğimi sordu. Sonra gösterdi. Kendisiyle oynuyor ve bana yapmak istediklerini anlatıyordu. Sonra gitmesi gerektiğini çünkü karısının çay yaptığını söyledi. Kahkahayla gülecektim." Kocasının çıplak fotoğraflarını ve mesajlarını belgeleyen Cheryl, 5 gece boyunca farklı kızlar gibi davranarak yeterli kanıt topladı, polisi aradı. Polis adamın dizüstü bilgisayarında çok sayıda uygunsuz fotoğraf buldu. Sapık kocaya üç ay boyunca cinsel suçlular programına zorunlu katılım cezası verildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler