Melekler Şehri’ndeki şeytan

Los Angeles’ta bir fon yöneticisi, yatırım için kendisine verilen 44 milyon doları 2 ayda bitirdi. Paranın sahiplerine de ‘İşte paranızı böyle yedim’ notu gönderdi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Melekler Şehri’ndeki şeytan
ABD'nin California eyaletinin 'Melekler Şehri' diye anılan Los Angeles, dünya tarihinin en ilginç dolandırıcılık olaylarından birine sahne oldu. Beverly Hills'te yaşayan başarılı hedge fon yöneticisi Bradley Ruderman, kendisine güvenen işadamlarının 44 milyon dolarını işletmek için aldı. Ancak 2 ay içinde tüketti.

Hayalimi gerçekleştirdim

Ruderman, daha sonra kendisine para yatıran işadamlarına birer zarf gönderdi ve parayı nasıl harcadığını detaylarıyla anlattı. FBI, Ruderman'ın 44 milyon doların büyük bir kısmını pokerde kaybettiğini açıkladı. Tatil için gititiği Maldivler'de birçok kişiye Porche hediye eden 46 yaşındaki dolandırıcı, hayat kadınlarına da birer daire aldığını söyledi. Teslim olduğunu belirten Ruderman, "Birçok hayalim gerçek oldu. Ne ceza verilirse verilsin" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler