FETÖ'ye dijital kıskaç! Propaganda yapan 2 hesap daha deşifre edildi: Engellenen hesap sayısı 387'ye ulaştı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve EGM Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın dijital izleme çalışmaları sonuç verdi. Terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen 2 hesap daha deşifre edilerek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından erişime kapatıldı. Bu hafta engellenen toplam FETÖ hesabı sayısı 387’ye ulaştı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
FETÖ'ye dijital kıskaç! Propaganda yapan 2 hesap daha deşifre edildi: Engellenen hesap sayısı 387'ye ulaştı
Hızlı Özet Göster
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve EGM Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yürütülen ortak çalışmalar sonucunda iki FETÖ hesabı deşifre edildi.
  • Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen bu iki hesaba erişim engeli getirdi.
  • Hafta boyunca yapılan çalışmalar neticesinde erişime engellenen toplam FETÖ hesabı sayısı 387'ye yükseldi.

Hain terör örgütü FETÖ'nün dijital dünyadaki algı operasyonlarına ve kirli propagandalarına karşı yürütülen kararlı mücadele aralıksız sürüyor.

FETÖ'ye dijital kıskaç! Propaganda yapan 2 hesap daha deşifre edildi: Engellenen hesap sayısı 387'ye ulaştı-2

2 FETÖ'CÜ HESAP DAHA DEŞİFRE EDİLDİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve EGM Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca ortak olarak yürütülen dijital izleme ve analiz çalışmaları neticesinde 2 FETÖ hesabı daha deşifre edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü propagandası yapan 2 hesaba erişim engeli getirildi.

FETÖ'ye dijital kıskaç! Propaganda yapan 2 hesap daha deşifre edildi: Engellenen hesap sayısı 387'ye ulaştı-3

387 HESABA ENGEL

Bu hafta yapılan çalışmalar kapsamında erişim engeli getirilen FETÖ hesabı sayısı 387'ye ulaştı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler