Yeni yasama yılı açılışına katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'ten ayrıldı.
Başkan Erdoğan, TBMM'nin 28. Dönem 4. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla Genel Kurul'a hitap etti.
Başkan Erdoğan, MHP, DEM VE İYİ Parti liderleriyle görüştü!
YARIM SAATLİK GÖRÜŞME
Konuşmasının ardından Erdoğan, Meclis Genel Kurul kürsüsünün arkasındaki Başkanlık odasında TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile görüştü.
Görüşmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile bazı milletvekilleri de yer aldı.
ÇOK SAMİMİ BİR HAVADA GÖRÜŞTÜK
Çıkışta basın mensuplarının görüşmeye ilişkin soruları üzerine Erdoğan, "Liderlerle beraber çok samimi bir havada görüşmemizi yaptık." dedi.
TBMM'den ayrılan Başkan Erdoğan'ı TBMM Başkanı Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve diğer ilgililer makam aracına kadar uğurladı.
Başkan Erdoğan TBMM'de siyasi parti liderleriyle görüştü. (İHA)
Genel Kurul'daki oturum öncesinde DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları Oruç ile DEM Parti'li milletvekilleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına giderek tokalaştı ve bir süre sohbet etti.
CHP sıraları boş kaldı. (AA)
CHP SIRALARI BOŞ KALDI
TBMM'deki 28. Dönem 4. Yasama Yılı açılışına katılmama kararı alan CHP'nin Genel Kurul'daki sıraları boş kaldı.

