Başkan Erdoğan'dan şehit Semih Erdoğan ve Hayrullah Hamit Karaman'ın ailelerine taziye
Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede şehit olan İkmal Er Semih Erdoğan ve Muhafız er Hayrullah Hamit Karaman'ın cenazeleri toprağa verildi. Başkan Erdoğan şehit ailelerine taziye dileklerini iletti.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede şehit olan İkmal Er Semih Erdoğan'ın cenazesi, memleketi Giresun'da toprağa verildi.
Muhafız er Hayrullah Hamit Karaman ise İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
Törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Tokel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nuri Aslan, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Yıldız, şehidin yakınları ve bazı vatandaşlar katıldı.
Başkan Erdoğan şehit ailelerine başsağlığı diledi
BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TAZİYE
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldıkları hastanede şehit olan muhafız er Karaman ve ikmal er Erdoğan'ın ailelerine mesaj göndererek, başsağlığı diledi.