Ünlü ekonomist evinde ölü bulundu

Ekonomist Nazlı Sarp, İstanbul’daki evinde ölü bulundu.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Ünlü ekonomist evinde ölü bulundu

Dünya Gazetesi yazarı, ekonomist Nazlı Sarp, İstanbul'daki evinde ölü bulundu.

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Bozkurt Mahallesi Eşref Efendi Sokak'taki evde yaşayan Nazlı Sarp'tan 2 gündür haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, Sarp'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri evde detaylı inceleme yaptı. İlk tespitlere göre herhangi bir darp izine rastlanmadığı bildirildi. Ancak şüpheli ölüm ihtimali göz önünde bulundurularak Sarp'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

NAZLI SARP KİMDİR?
Nazlı Sarp, 1998- 2012 arasında Akbank ve HSBC'de kurumsal ve ticari bankacılık alanlarında çalıştı.
2012'den itibaren yönetim danışmanlığı yapan Sarp, altyapı ve yenilenebilir enerji projelerinde finansal danışmanlık da yaptı.
Nazlı Sarp Dünya gazetesinde de köşe yazıları yazıyordu.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler