İstanbul’da bıçaklı saldırıda öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi’nin davası 2 Ekim’e ertelendi

14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi, alışveriş için gittiği bit pazarında bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Sanıklar B.B. ve U.B., Anadolu 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya SEGBİS ile katıldı. Bazı tanıkların duruşmaya gelmemesi üzerine dava ileri bir tarihe bırakıldı.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
İstanbul’da bıçaklı saldırıda öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi’nin davası 2 Ekim’e ertelendi

İstanbul'da Mattia Ahmet Minguzzi (14), alışveriş için gittiği bit pazarında bıçaklı saldırıya uğradı. Kurtarılamadı. İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar'ın oğlu olan Mattia'nın ölümü tüm Türkiye'yi ağlattı.

Katiller B.B. ve U.B. için dün yine hesap zamanıydı. Sanıklar Anadolu 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. 7 tanık mahkemede ifade verecekti. Ancak bazılarının adliyede olmalarına rağmen duruşmaya katılmadığı vurgulandı. Bu nedenle dava 2 Ekim'e ertelendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN