Türk hakem Avrupa'yı karıştırdı! Önce aut verdi sonra penaltı. Karar "VAR'dan geldi" dedi | Maçta VAR yok

FIFA kokartlı Türk hakem Mehmet Türkmen, Faroe Adaları ile Estonya arasındaki U21 maçında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir hataya imza attı. 90+3'teki bir yaşanan penaltı pozisyonunda önce aut çaldı, sonra itirazlara dayanamadı ve penaltı noktasını gösterdi. Türkmen kararın VAR'dan geldiğini işaret etti. Ancak maçta VAR olmadığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi:
Türk hakem Avrupa'yı karıştırdı! Önce aut verdi sonra penaltı. Karar "VAR'dan geldi" dedi | Maçta VAR yok

U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde FIFA kokartlı Türk hakem Mehmet Türkmen, Faroe Adaları ile Estonya arasındaki U21 maçında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir hataya imza attı. Mücadelenin 90+3'üncü dakikasında yaşanan penaltı pozisyonunda aut atışını gösteren Mehmet Türkmen, verdiği bu karar sonrası yoğun itirazlara maruz kaldı.

"VAR GÖSTERDİ AMA VAR YOK"
Faroe Adaları takımından 5 oyuncunun üstüne koşmasının ardından kararını değiştirerek penaltıyı işaret eden Mehmet Türkmen, elini kaldırıp kulağına götürdü ve kararın VAR'dan geldiğini ifade etti. Mücadelenin son düdüğünün ardından maçta VAR olmadığı ortaya çıktı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.