Tahran'da halk İsrail saldırılarına karşı meydanlara döküldü

İsrail saldırılarına karşı dün Cuma namazı sonrası Tahran’da büyük bir protesto gösterisi yapıldı.

Giriş Tarihi:
Tahran'da halk İsrail saldırılarına karşı meydanlara döküldü

İran-İsrail savaşında, dün de karşılıklı füze atıkları yapıldı.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın orduya Tahran'daki "tüm rejim sembollerine" yönelik saldırıları yoğunlaştırma talimatı vermesi, savaşı tırmandırdı. İran halkı ise cuma namazı saatinde "İsrail'e ölüm" sloganları attı.

ABD ve İsrail bayraklarını çiğneyerek ülkeye yönelik saldırılara lanet yağdırdı. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, "Bu savaşa son verilmezse, düşmana cevabımız daha sert ve pişman edici olacaktır" ifadelerini kullandı.

Bir aylık maliyet 12.5 milyar Dolar (Takvim.com.tr)Bir aylık maliyet 12.5 milyar Dolar (Takvim.com.tr)

BİR AYLIK MALİYET 12.5 MİLYAR DOLAR
The Wall Street Journal, İran füzelerini durdurmak için İsrail tarafından kullanılan önleyicilerin günlük maliyetinin 200 milyon dolar, aylık maliyetin ise 12.5 milyar dolar olduğunu yazdı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.