CHP'li İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında flaş gelişme! 3 isim daha itirafçı oldu

CHP'li İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan şüpheliler Eyüp Subaşı, Kabil Taşçı ve Güngör Gürman etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı oldular. 3 isim ev hapsi şeklindeki adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
CHP'li İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında flaş gelişme! 3 isim daha itirafçı oldu

CHP'li İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan şüpheliler Eyüp Subaşı, Kabil Taşçı ve Güngör Gürman etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı oldular.

İBB'ye yolsuzluk soruşturmasında 3 yeni itirafçı

(AA)(AA)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu zanlılar hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürütülen yolsuzluk soruşturması devam ediyor.

3 İSİM İTİRAFÇI OLDU
Soruşturma kapsamında, "örgüte üye olmak" ve "rüşvet vermek" suçlarından tutuklanan şüpheliler Eyüp Subaşı ve Kabil Taşçı ile "ihaleye fesat karıştırmak", "rüşvet vermek" ve "örgüte üye olmak" suçlarından tutuklu bulunan şüpheli Güngör Gürman'ın savcılığa ek ifade vermek istediği öğrenildi.

Savcılık, alınan ifadelerinin etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanacak nitelikte olduğunu değerlendirerek şüphelileri, "konutu terk etmemek" ve "yurt dışı çıkış yasağı" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Hakimlik, 3 şüphelinin talep yönünde adli kontrol tedbiri uygulanarak tahliyelerine karar verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN