EXXEN 7 günlük KAMPANYA var mı, ne kadar, kaç TL? FB maçı Exxen tek maçlık paket uygulaması fiyatı!

Exxen tek maçlık paket uygulaması için araştırmalar hızlandı. Exxen, futbolseverlerin heyecanını bir kez daha doruğa çıkardı! Aylık veya yıllık üyeliklerle erişilebilen bu dijital platform, Avrupa maçlarını canlı yayınlıyor ve bugünün en önemli karşılaşmalarından biri için hazır. İşte EXXEN üyelik ücretleri ve tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 11 Nisan 2024, 19:24 Güncelleme 11 Nisan 2024, 19:24
EXXEN 7 günlük KAMPANYA var mı, ne kadar, kaç TL? FB maçı Exxen tek maçlık paket uygulaması fiyatı!

İÇİNDEKİLER

Exxen kampanyaları ve üyelik ücreti için araştırmalar hızlandı. Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, Yunanistan'ın güçlü ekibi Olympiakos'un konuğu olacak. UEFA Konferans Ligi heyecanı bu akşam Exxen ekranlarında yaşanacak!

EXXEN 10 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ ÜYELİK

Exxen'e üye olmak isteyen kullanıcıların ilk olarak Exxen.com.tr adresine giriş yaparak, ad soyadı bölümü ve mail bölümünü doldurmaları ve"ŞİMDİ ÜYE OL 10 GÜN BOYUNCA BEDAVA İZLE" butonunu işaretlemeleri gerekiyor.

Mail hesabına gelen doğrulama kodu ile üye olma işlemi tamamlanıyor. Exxenspor seçeneğine tıklayarak reklamlı veya reklamsız bir paket seçimi yaparak ödeme bilgilerinin girilmesi gerekiyor. Ücretsiz deneme kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartı bilgilerinin verilmesi gerekiyor.

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ

🔴 Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL
⚪ Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL

Exxen + ExxenSpor fiyatları

🔴 Reklamlı Aylık Paket: 327,90 TL
⚪ Reklamsız Aylık Paket: 390.90 TL

EXXEN ÜYELİĞİ NASIL YAPILIR?

Exxen üyeliği için "https://www.exxen.com/tr" adresinden Ad-Soyad, e-Posta ve gerekli bilgileri doldurarak üye olabilirsiniz.