Son dakika: Başkan Erdoğan Hatay'a gidecek

Son dakika haberleri... YSK, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Hatay itirazını reddetmişti. Konuyla ilgili konuşan Erdoğan, “Biz zaten inanmıştık. YSK nihai kararını verdi, artık malum tiplerin müracaatları bir netice vermeyecektir” dedi. Öte yandan Erdoğan, Ramazan Bayramı sonrasında Hatay'ı ziyaret edeceğini açıkladı.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2024, 11:07 Güncelleme 09 Nisan 2024, 11:07
Son dakika: Başkan Erdoğan Hatay’a gidecek

İÇİNDEKİLER

Merkez Antakya ilçesindeki Türkiye Kore Dostluk Geçici Konaklama Merkezi'nde düzenlenen iftar programında, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin telefonla aradığı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, Hatay'da seçimleri AK Parti'nin kazanması ile ilgili, "Biz zaten inanmıştık. YSK nihai kararını verdi, artık malum tiplerin müracaatları bir netice vermeyecektir" dedi.

ERDOĞAN BAYRAMDAN SONRA HATAY'A GİDECEK
Erdoğan, Ramazan Bayramı sonrasında Hatay'a ziyarette bulunacağını şu sözlerle açıkladı:

"Hepsinden öte Hatay'ın bu talihsiz deprem olayından sıkıntılarını da bir an önce aşmanın gayreti içerisinde olacağız ve bu konuda hiç endişeniz olmasın. Bayramdan sonra inşallah şahsım da heyetimle beraber bir Hatay ziyareti yapacağız.

Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif'inizi tebrik ediyorum.

Şimdiden Ramazan Bayramı'mızın da ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum."