Koltuğa oturdu CHP'lileri kovdu! DEM destekli Özer selefine savaş açtı

Daha önce bir Kürt devleti kurulması gerektiği açıklaması yapan DEM destekli CHP adayı, Esenyurt’ta başkan seçildi. Ahmet Özer’in ilk işi, yine CHP’li olan önceki başkan Kemal Deniz Bozkurt’un personelini işten kovmak oldu. Konuyu köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, “Acele etmeyin daha şımaracak çok vaktiniz olacak” başlığını kullandığı yazısında “Dün bir bugün iki, seçimi kazanan CHP'li belediyelerden mobbing haberleri geliyordu. İşten çıkarmalar da başladı” dedi.

Giriş Tarihi 07 Nisan 2024, 06:58 Güncelleme 07 Nisan 2024, 08:30
Koltuğa oturdu CHP’lileri kovdu! DEM destekli Özer selefine savaş açtı

İÇİNDEKİLER

CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği DEM Parti destekli Ahmet Özer, ilçede belediye başkanlığını kazandı. Ancak Özer'in ilk icraatı, daha önce belediye başkanlık koltuğunda oturan yine CHP'li Kemal Deniz Bozkurt'tan intikam almak oldu.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Özer, selefi tarafından işe alınan onlarca personelin iş akdini feshetti. Seçim süresince 'kimsenin ekmeğine dokunmayacağını' vaat eden Özer, pek çok yerde göreve gelen CHP'li başkanların yaptığı gibi verdiği sözü tutmayarak çok sayıda personelin iş akdini feshetti.

HAYALİ KÜRDİSTAN
Öte yandan Özer, devir teslim töreni sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda önceki başkan Bozkurt'a teşekkür etmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre, Özer'in, geçmişteki açıklamaları ise dikkat çekiyor. Özer, daha önce yaptığı açıklamada "Kürtlerin devlet kurma hakkı vardır" iddiasında bulunmuş, açıklama kamuoyunda tepkiye eden olmuştu. Özer'in DEM tarafından önerilen isimlerden biri olduğu ifade ediliyor.

ACELE ETMEYİN DAHA ŞIMARACAK ÇOK VAKTİNİZ OLACAK

Konuyu köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Dün bir bugün iki, seçimi kazanan CHP'li belediyelerden mobbing haberleri geliyordu.
İşten çıkarmalar da başladı.

Ancak sanmayın topun ucunda sadece AK Parti'ye oy vermiş belediye çalışanları var.

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer dün kendisine belediye devredenlerin son dakika binlerce işçi alımı yaptığını, bu kişileri işten çıkardıklarını duyurdu.

Evet, DEM'in CHP'yle yaptığı "kent uzlaşısı" sayesinde ilçede seçilen Özer'den önce Esenyurt'u yine CHP yönetiyordu.

Yani sorsan CHP'li başkanın işten çıkardıkları CHP'liler.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN