Facia böyle geldi | Gayrettepe'de 29 kişinin hayatını kaybettiği faciada ilk anlar kameraya yansıdı

Son dakika haberleri... Beşiktaş-Gayrettepe'de 29 kişinin hayatını kaybettiği facianın başlangıç görüntüleri kameralara yansıdı.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2024, 18:57 Güncelleme 04 Nisan 2024, 07:50
Facia böyle geldi | Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği faciada ilk anlar kameraya yansıdı

İÇİNDEKİLER

Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta 2 Nisan saat 13.00 sıralarında 16 katlı binanın -1 katındaki 'Masquerade' adlı gece kulübünde çıktı.



Tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu. Patlamanın ardından gece kulübünü alevler sardı. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.


29 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yangında 29 kişi hayatını kaybetti.


FACİA BÖYLE GELDİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi'ndeki bir işletmede çıkan yangının çıkış görüntülerini paylaştı.



Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, yangınla ilgili 2 mülkiye müfettişince yürütülen idari soruşturmanın devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:



"Dün Beşiktaş Gayrettepe'de meydana gelen yangında maalesef 29 çalışan hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili iki müfettişimiz tarafından yürütülen idari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN