ANKA SEÇİM SONUÇLARI - Anka Haber Ajansı canlı yerel seçim sonuçları takip ekranı! 31 Mart ANKA TV dakika dakika oy oranları

Anka haber ajansı canlı seçim sonuçları hakkında aramalar hız kazandı. 31 Mart 2024 yerel seçimleri oy kullanma işlemleri gerçekleşti. Sandıklar 17.00 itibarıyla kapandı ve seçim sonuçları için sayımlar başladı. Anka Haber Ajansı yerel seçim sonuçları canlı yayın ekranı haberimizde...

Giriş Tarihi 31 Mart 2024, 17:49 Güncelleme 31 Mart 2024, 17:49
ANKA SEÇİM SONUÇLARI - Anka Haber Ajansı canlı yerel seçim sonuçları takip ekranı! 31 Mart ANKA TV dakika dakika oy oranları

İÇİNDEKİLER

Canlı seçim sonuçları için aramalar hız kazandı. İşte Anka Haber Ajansı 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı yayın…

SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Seçimlerde oy kullanma süreci saat 17.00'de sona erdi. Sandıkların kapanmasıyla oy sayım işlemine başlanacak.

Oy verme günü radyolar ve her türlü yayın organlarınca saat 18.00'e kadar seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin ve yorum yapılamayacak.

Radyolarda ve her türlü yayın organlarında 18.00-21.00 saatleri arasında ancak YSK tarafından seçim ile ilgili verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek.
AHaber CANLI YAYIN

YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından 2024 Yerel Seçim sonuçlarını, takvim.com.tr'nin seçim sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.

OY HANGİ DURUMLARDA GEÇERSİZ SAYILIR?

Mührün oy kullanma yerinin dışında zarf, pusulanın arka tarafı, aday fotoğrafının üzeri gibi durumlarda oy geçersiz sayılır.



Seçmenlerin oy kullanılırken sadece tercih ettiği adayın altındaki yuvarlak bölüme taşırmadan ve diğer adaya da bulaştırmayacak şekilde mühür basarak oyunu kullanması gerekmektedir.



Oy pusulasının üzerine imza atmak, yazı yazmak, resim çizmek veya işaret koymak oyun geçersiz olmasına sebep olmaktadır.