Başkan Erdoğan AK Parti Trabzon ve Rize mitinginde CHP'lilere seslendi: Hizmet görmek istiyorsanız biz buradayız!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rize ve Trabzon'da miting düzenledi. Özellikle CHP'lilere seslendi: Onlara mecbur değilsiniz! Hizmet görmek istiyorsanız biz buradayız!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2024 Güncelleme 18 Şubat 2024, 07:00
Başkan Erdoğan AK Parti Trabzon ve Rize mitinginde CHP’lilere seslendi: Hizmet görmek istiyorsanız biz buradayız!

İÇİNDEKİLER

CHP'li kardeşlerim; asla ümitsizliğe kapılmayın. Onların iş bilmez, beceriksiz, sadece kendi kariyerini düşünen idarecilerine mahkum değilsiniz. Belediye başkan adaylarını millete değil yapay zekaya soranlara ders vermeye hazır mıyız? Bugünkü sorunları çözecek olan, yine biziz. Hayat pahalılığı ve enflasyonun üstesinden de geleceğiz. Türkiye yüzyılı, uzay yılı olacak. İkinci astronotumuzu da çok yakında gönderiyoruz.



CHP'DE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rize ve Trabzon'da miting yaptı. Belediye başkan adaylarını tanıttı. CHP'ye sert mesajlar yolladı:
Türkiye ne zaman kendini toparlamaya çalışsa birileri devreye girip buna izin vermedi. Ülkemizi içindeki cendereden kurtaran biz olduk. Bunları Gabar'a Cudi'ye gömdük. Mağaralara gömerek nefeslerini kestik. Sınır ötesinde de devam ediyoruz.

Ülkemizdeki muhalefet anlayışı öyle berbat ki ne yaparsan yap anlamazlar. Kendi içlerinde nasıl birbirlerine düştüklerini görüyorsunuz. Türkiye'nin en büyük talihsizliği vizyonsuz, beceriksiz, tembel ve değişime ayak direyen tutucu muhalefete sahip olmasıdır.
Pek çok şey değişti ama CHP'nin başını çektiği muhalefette hiçbir şey değişmedi. Genel başkanlarını değiştirdiler, standardı düşürüp çıtayı daha da aşağı çektiler. CHP'de gelen gideni mumla aratıyor.

Son genel başkan değişikliğinde de bu gelenek bozulmadı. Sabık genel başkanlarını iç darbe ile siyasetten gönderip yollarına devam ettiler. 13. cumhurbaşkanı olacaktı CHP'de istenmeyen adam oldu.

Altılı masada kimse kalmadı. Ne oldu, nerede bu altılı masa? Altılı masada kimseyi bulamayacaksınız demiştim. Bakın parlamentoda kimse yok. Ankara'da bir ofis tutmuşlar, Ankara'da her birinin bir ofisi var. Biz çıktığımız yolda aynen yürüyoruz.
CHP'li kardeşlerim; muhalefete bakıp da asla ümitsizliğe kapılmayın. Onlara mecbur ve mahkum değilsiniz. Siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmek ise uzağa gitmenize gerek yok, AK Parti olarak biz buradayız.
Kendi iktidarları uğruna size dayatmalarda bulunanlara, tıpış tıpış oy vereceksiniz diyenlere, belediye başkan adaylarını millete değil yapay zekaya soranlara, kapalı kapılar ardında örgüt uzantılarıyla DEM'lenenlere, size rağmen siyaset yapanlara esaslı bir ders vermeye hazır mıyız?

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN