Son dakika: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Neçirvan Barzani ve Mesud Barzani ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, IKBY Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Görüşmede, terörle mücadele başta olmak üzere, bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu" denildi. Güler daha sonrasında KDP Başkanı Mesud Barzani ile bir araya geldi.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2024, 12:08 Güncelleme 07 Şubat 2024, 13:47
Son dakika: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Neçirvan Barzani ve Mesud Barzani ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'taki resmi temasları kapsamında Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

Bakanlıktan, ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, Güler'in, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Irak'ta, temaslarına bugün de devam ettiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:



"Dün akşam Bağdat'tan Erbil'e geçen Bakan Yaşar Güler, IKBY Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, terörle mücadele başta olmak üzere, bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu."



MESUD BARZANİ İLE GÖRÜŞTÜ
Güler daha sonrasında KDP Başkanı Mesud Barzani ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Söz konusu açıklamada, "Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ile gittiği Erbil'de, KDP Başkanı Mesud Barzani ile görüştü. Görüşmede bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunulurken, Bakan Yaşar Güler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını da iletti" ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN