PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Federal Şansölyesi Karl Nehammer ile ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. AB'nin iki yüzlü tutumuna ve ABD'nin Suriye'de Türk SİHA'sı düşürmesine tepki gösterdi: "Suriye’de Amerika’nın üslerinin ne işi var? Türkiye’nin bir insansız hava aracını ne yazık ki Amerika düşürüyor. Türkiye, NATO’da ABD’nin ortağı değil mi? Bunu ne ile izah edeceğiz?" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2023, 20:06 Güncelleme 10 Ekim 2023, 22:31
PKK ve YPG’yi kollayan AB Hamas’ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan’dan AB’nin iki yüzlü tutumuna sert tepki

İÇİNDEKİLER

Türkiye terör örgütü PKK'nın başını ezerken sözde müttefik ABD her fırsatta terör örgütünü beslemeye devam ediyor.

ABD HER YIL TERÖR ÖRGÜTÜNÜ FONLUYOR
DEAŞ, Suriye'de tehdit olmaktan çıktı ancak ABD'nin PYD/PKK'ya desteği devam ediyor. ABD, Her yıl savunma bütçesinden terör örgütüne fon ayırıyor.

Hamas'ın İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından dünyanın gözü Filistin'e çevrildi.

7 Ekim Cumartesi sabahından itibaren Gazze'den İsrail'e atılan binlerce roketin ardından silahlı gruplar önce paraşütlerle sonra da sınırdaki çitleri kırarak yerleşim yerlerine girmişti.

Öte yandan yapılan açıklamada Avrupa Birliği, Hamas'ı terör örgütü olarak tanıdı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN AB'YE SERT TEPKİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Federal Şansölyesi Karl Nehammer ile ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"Suriye'de 20'nin üzerinde ABD üssü var. Suriye'de ABD üslerinin ne işi var? Ama Türkiye'nin insansız hava aracını ABD düşürüyor. Bunu yaparken bu Türkiye şu an NATO'da ABD'nin ortağı değil mi? Bunu ne ile değerlendireceğiz? İşine gelince ortak, işine gelince terör örgütlerini silahlandırıyor, eğitiyor, Suriye'yi orta doğuyu kan gölüne dönüştürüyor. Bunları da görelim. Adil bir dünyayı kuralım başka yolu yok." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN