PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Federal Şansölyesi Karl Nehammer ile ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. AB'nin iki yüzlü tutumuna ve ABD'nin Suriye'de Türk SİHA'sı düşürmesine tepki gösterdi: "Suriye’de Amerika’nın üslerinin ne işi var? Türkiye’nin bir insansız hava aracını ne yazık ki Amerika düşürüyor. Türkiye, NATO’da ABD’nin ortağı değil mi? Bunu ne ile izah edeceğiz?" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki

HABERİ
SESLİ DİNLE

00:00 00:00
Tüm Sesli Haberler

Türkiye terör örgütü PKK'nın başını ezerken sözde müttefik ABD her fırsatta terör örgütünü beslemeye devam ediyor.

PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-2

ABD HER YIL TERÖR ÖRGÜTÜNÜ FONLUYOR
DEAŞ, Suriye'de tehdit olmaktan çıktı ancak ABD'nin PYD/PKK'ya desteği devam ediyor. ABD, Her yıl savunma bütçesinden terör örgütüne fon ayırıyor.

PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-3

Hamas'ın İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından dünyanın gözü Filistin'e çevrildi.

A Haber yayınında Hamas Aşkelon’u vurdu!

PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-4

7 Ekim Cumartesi sabahından itibaren Gazze'den İsrail'e atılan binlerce roketin ardından silahlı gruplar önce paraşütlerle sonra da sınırdaki çitleri kırarak yerleşim yerlerine girmişti.

PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-5

Öte yandan yapılan açıklamada Avrupa Birliği, Hamas'ı terör örgütü olarak tanıdı.

PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-6

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN AB'YE SERT TEPKİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya Federal Şansölyesi Karl Nehammer ile ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki!

"Suriye'de 20'nin üzerinde ABD üssü var. Suriye'de ABD üslerinin ne işi var? Ama Türkiye'nin insansız hava aracını ABD düşürüyor. Bunu yaparken bu Türkiye şu an NATO'da ABD'nin ortağı değil mi? Bunu ne ile değerlendireceğiz? İşine gelince ortak, işine gelince terör örgütlerini silahlandırıyor, eğitiyor, Suriye'yi orta doğuyu kan gölüne dönüştürüyor. Bunları da görelim. Adil bir dünyayı kuralım başka yolu yok." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-8PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-9PKK ve YPG'yi kollayan AB Hamas'ı terör örgütü ilan etti! Başkan Erdoğan'dan AB'nin iki yüzlü tutumuna sert tepki-10
Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler