İstanbul'da metrobüs çilesi! İnsan trafiği oluştu: Yolcular araçlara binemedi

CHP'li Ekrem İmamoğlu döneminde yandaşa verilen İETT bakım-onarım ihalesi, arızalanan, yanan ve servis dışı kalan otobüsleri alışıldık manzara haline getirdi. İstanbullunun ulaşım sorunu her geçen gün artarak devam ederken bugün sabah işe ve okula gitmek isteyen vatandaşlar duraklarda aşırı yoğunlukla karşılaştı. Bekleyen yolcuların çaresizliği durumun vehametini gözler önüne serdi. Öte yandan Yıldız- Mahmutbey Metro Hattı'nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle de seferlerde aksama yaşandı.İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Ekim 2023, 10:50 Güncelleme 10 Ekim 2023, 11:00
İstanbul’da metrobüs çilesi! İnsan trafiği oluştu: Yolcular araçlara binemedi

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partili Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı ulaşım araçlarında yaşanan aksaklıklar vatandaşı perişan etmeye devam ediyor.

İETT otobüsleri metro ve metrobüsler kaza ve arızalarla sık sık gündeme gelirken, bu sabah mega kentte 'insan trafiği' yaşandı.

Haftanın ikinci gününde sabah işe ve okula gitmek isteyenler, bazı duraklarda aşırı yoğunlukla karşılaştı. Bekleyen yolcular, araçlara binmekte zorlandı.

Beykent Durağı'nda beyaz yol çalışması nedeniyle yolcuların yönlendirildiği Beylikdüzü Son Durak İstasyonu'nda kalabalık arttı.

Haramide Durağı'nda araçlara binmek isteyen yolcular uzun süre boş metrobüs bekledi. Metrobüsler de dolu geldiği için yolcular araçlara binemedi.

METRO YİNE ARIZA YAPTI
Öte yandan Yıldız- Mahmutbey Metro Hattı'nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşandı.

M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı'nda sefer yapan metro, Kağıthane-Çağlayan istasyonları arasında arıza yaptı. Yolcular arıza giderilinceye kadar araçta bekledi.

Arızanın giderilmesinin ardından, seferler normale döndü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN