Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov ve Başsavcı Borislav Sarafov ile görüştü

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov ve Başsavcı Borislav Sarafov ile bir araya geldi.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2023, 15:03 Güncelleme 09 Ekim 2023, 15:03
Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bulgaristan İçişleri Bakanı Kalin Stoyanov ve Başsavcı Borislav Sarafov ile görüştü

İÇİNDEKİLER

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bulgaristan İçişleri Bakanı Sayın Kalin Stoyanov ve Başsavcı Sayın Borislav Sarafov ile başta düzensiz göçle mücadele, terör, uyuşturucu, organize suçlar ve kaçakçılık olmak üzere Bakanlıklarımız arası iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik toplantımızı yaptık. Kıymetli mevkidaşıma ve heyetine ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.

Bakan Stoyanov ve Başsavcı Sarafov, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca tarafından da kabul edildi.

Yargı alanında uluslararası karşılıklı yardımlaşma konularının ele alındığı ve hukuk alanındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulan kabulde; Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu ve Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım da yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN