Hep yeni hep ileri! AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne özel şarkı ve klip

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne özel şarkı ve klip hazırlandı. AK Parti'nin sosyal medya hesabından paylaşılan klip, Bozlak ile başlıyor, Urfa Divanı ve Abdurrahim Karakoç'un "İsmailce" olarak da anılan İncitme şiiriyle devam ediyor. Öte yandan Abdurrahim Karakoç'un İncitme şiirinden dizelerin yer aldığı bölümü Azerbaycanlı şarkıcı Azerin ile Yücel Arzen seslendirirken Başkan Erdoğan da aynı şiirden dizeler okudu.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2023, 17:44 Güncelleme 07 Ekim 2023, 17:52
Hep yeni hep ileri!  AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne özel şarkı ve klip

İÇİNDEKİLER

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara'da gerçekleştiriliyor.

AK Parti'nin sosyal medya hesabından paylaşılan klip, Bozlak ile başlıyor, Urfa Divanı ve Abdurrahim Karakoç'un "İsmailce" olarak da anılan İncitme şiiriyle devam ediyor.


Başkan Recep Tayyip Erdoğan da klipte şiirden bir bölüm okuyor.

Klipte "Nahnü kasemnada taksimde Mevla, bu noksan kısmeti bana mı verdin" sözlerini içeren bozlak, Esra Abay tarafından, "Asaf'ın mikdarını bilmez Süleyman olmayan, bilmez insan kadrini alemde insan olmayan" sözlerini içeren Urfa Divanı ise Ali Akyol tarafından seslendirildi.

Abdurrahim Karakoç'un İncitme şiirinden dizelerin yer aldığı bölümü Azerbaycanlı şarkıcı Azerin ile Yücel Arzen seslendirirken Başkan Erdoğan da aynı şiirden dizeler okudu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN