Başkan Erdoğan müjdeli haberi az evvel verdi! Milyonlarca memur emekli bu haberi bekliyordu!

Başkan Erdoğan, kongrede yaptığı konuşmada, son 21 yıldır enflasyona ezdirmedikleri işçi, memur ve emeklilere önümüzdeki dönemde yeni müjdeler verileceğini belirtti. Ayrıca ilk kabine toplantısından sonra emekli memurlara müjde vereceklerini ifade etti. Erdoğan, tüm dünyayı etkileyen hayat pahalılığı meselesini çözmek için gerekli tedbirleri alacaklarını ve kararlı bir şekilde bu konuda hareket edeceklerini vurguladı.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2023, 11:04 Güncelleme 08 Ekim 2023, 11:05
Başkan Erdoğan müjdeli haberi az evvel verdi! Milyonlarca memur emekli bu haberi bekliyordu!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde emekli ve memur maaşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, emekli ve memur maaşları ile ilgili önemli müjdelerin sinyalini verdi. Yapılan açıklamaların ardından gözler yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tarihine çevrildi. İşte haberin detayı!

BAŞKAN ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında "Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz.

İlk Kabine toplantısından sonra emekli memurlarımıza müjde vereceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Gelecek Kabine Toplantısı'nın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Son Kabine Toplantısı, 26 Eylül tarihinde gerçekleşmişti.

Normal şartlarda Kabine Toplantıları iki haftada bir düzenleniyor. Bu nedenle gelecek Kabine Toplantısı'nın 9 Ekim Pazartesi günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Kabine Toplantısı'nın kesin tarihi açıklandığında, detaylı haberimizde bu bilgiye yer vereceğiz.