Başkan Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Irak Meclis Başkanı Muhammed Halbusi ve beraberindeki heyeti kabul etti

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin gerçekleştirildiği Ankara Spor Salonu'nda önemli isimleri kabul etti. Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’ne katılan Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Sırp Üyesi Zeljka Cvijanovic ve Bosna Hersek Sırp Kesimi Başkanı Milorad Dodik ile kongre salonunda bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. Öte yandan Başkan Erdoğan, Irak Meclis Başkanı Muhammed Halbusi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2023, 14:32 Güncelleme 07 Ekim 2023, 17:35
Başkan Erdoğan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Irak Meclis Başkanı Muhammed Halbusi ve beraberindeki heyeti kabul etti

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin gerçekleştirildiği Ankara Spor Salonu'nda önemli isimleri kabul etti.

SIRP CUMHURİYETİ (RS) BAŞKANI MİLORAD DODİK KABUL ETTİ
Erdoğan, Bosna Hersek'in iki entitesinden biri olan Sırp Cumhuriyeti (RS) Başkanı Milorad Dodik'i kabul etti.

Başkan Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin Sırp üyesi Zeljka Cvijanovic'i kabul etti.

İKİLİ İLİŞKİLER VE BÖLGESEL KONULAR ELE ALINDI
Görüşmede, Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. Başkan Erdoğan, kongreye katılımları nedeniyle Cvijanovic ve Dodik'e teşekkür etti.


NİKARAGUA DIŞİŞLERİ BAKANI DENİS MONCADA COLİNDRES
Başkan Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılan Nikaragua Dışişleri Bakanı Denis Moncada Colindres'i kabul etti.

Kongrenin yapıldığı Ankara Spor Salonu'ndaki görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

ÖZBEKİSTAN YASAMA MECLİSİ BAŞKANI NURİDDİN İSMAİLOV
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılan Özbekistan Yasama Meclisi Başkanı Nuriddin İsmailov'u kabul etti. Kongrenin yapıldığı Ankara Spor Salonu'ndaki görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Görüşmede, Başkan Erdoğan, kongreye katılımları için İsmailov'a teşekkür etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılan Irak Meclis Başkanı Muhammed Halbusi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kabulde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da yer aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN