Son dakika: Şehit Mikail Bozlağan unutulmadı! Ağrı’da 2 terörist imha edildi: İşte operasyon anı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ağrı’da 2 bölücü terör örgütü (BTÖ) üyesinin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, "Tek bir hedefimiz var: O da son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek" dedi. Öte yandan operasyona ilişkin paylaşılan görüntülerde şehit Mikail Bozlağan unutulmadı.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2023, 13:54 Güncelleme 06 Ekim 2023, 14:27
Son dakika: Şehit Mikail Bozlağan unutulmadı! Ağrı’da 2 terörist imha edildi: İşte operasyon anı

İÇİNDEKİLER

Ağrı'da 2 bölücü terör örgütü (BTÖ) üyesi daha etkisiz hale getirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Ağrı Doğubayazıt Berezer bölgesinde, J-SİHA, Atak Taarruz Helikopter Kolu ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde Jandarma Komando Özel Harekat Timlerinin katılımı ile Şehit Uzman Jandarma VI Kademeli Çavuş Yılmaz ÖZDEN operasyonu düzenlendi.



Konuya ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulundu.




Yerlikaya, "Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Aziz milletimizin duaları sizlerle tek bir hedefimiz var: O da son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek" dedi.

Şehit teknikerin adı mühimmatta…

Ağrı'da 2 terörist etkisiz hale getirildi. Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştiren teröristlerin şehit ettiği veteriner teknikeri Bozlağan'ın ismi operasyonda kullanılan mühimmatın üzerine yazıldı.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN