CHP HDPKK'nın izinde! "Atatürk'ün aydınlık yolu" dediler aydınlatma direğinden elektrik çaldılar: Battal İlgezdi'ye tepki büyük

CHP'li Battal İlgezdi yönetimindeki Ataşehir Belediyesi'nin Hadise'nin sahne aldığı Kardeş Kültürlerin Festivali'nde kaçak elektrik kullandığı ortaya çıktı. Konserde "Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık" yolu diyen ancak kendi yönettiği belediyenin aydınlatma direğinden elektrik çalmasına göz yuman İlgezdi'nin riyakarlığı ise büyük tepki çekti. Bu skandal "CHP HDPKK'nın izinde" yorumlarını da beraberinde getirdi. Hatırlanacağı üzere bazı HDP il başkanlıklarının kaçak elektrik kullandığı saptanmıştı.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2023, 12:13 Güncelleme 06 Ekim 2023, 14:50
CHP HDPKK’nın izinde! Atatürk’ün aydınlık yolu dediler aydınlatma direğinden elektrik çaldılar: Battal İlgezdi’ye tepki büyük

İÇİNDEKİLER

CHP'li belediyeler, iş bilmezliklerini algı, PR çalışmaları, heykel ve konserlerle perdelemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Battal İlgezdi yönetimindeki Ataşehir Belediyesi skandal bir olaya imza attı.

KAÇAK ELEKTRİK 'HADİSE'Sİ
Bu yıl yedincisi düzenlenen ve Hadise'nin sahne aldığı Kardeş Kültürlerin Festivali'nde kaçak elektrik kullanıldığı ortaya çıktı.


İçerenköy Mahallesi İdman Yurdu Sahası'nda gerçekleşen konserin elektriğinin hukuksuz bir şekilde aydınlatma direğinden alındığı gözlemlendi.

Kaçak elektrik kullanmaktan imtina etmeyen CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin Atatürk maskesi takarak imza attığı rezaleti perdeleme çabası ise dikkatlerden kaçmadı.


ATATÜRK'ÜN AYDINLIK YOLU DEDİLER, AYDINLATMA DİREĞİNDEN ELEKTRİK ÇALDILAR
İlgezdi, "Mustafa Kemal Atatürk'e inanıyoruz. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur. Cumhuriyet yoludur. Biz inancımızı laik Türkiye Cumhuriyeti'nden alıyoruz. Bizler, gücümüzü Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlık yolundan ve devrimlerinden alıyoruz. Bizler umudumuzu sizlerin o güzel yüreklerinden alıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bizler, gücümüzü Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlık yolundan alıyoruz" diyen İlgezdi'nin aydınlatma direğinden alınan kaçak elektrikli konser düzenlemesi büyük tepki çekti.

TEDAŞ'IN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMASI BEKLENİYOR
Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün (TEDAŞ) kaçak olarak elektrik kullanan Ataşehir Belediyesi yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunması bekleniyor


"CHP HDPKK'NIN İZİNDE" YORUMLARI
Ataşehir Belediyesi'nin adının karıştığı bu skandal "CHP HDPKK'nın izinde" yorumlarını da beraberinde getirdi. Hatırlanacağı üzere bazı HDP il başkanlıklarında kaçak elektrik kullandığı saptanmıştı.