Mansur Yavaş'ın gençlere de tahammülü kalmadı! Soru soran gençleri salondan attırıp darp ettirdi

Ankara'ya 4 buçuk yıldır hayrı dokunmayan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeni bir skandala daha imza attı. Ankara'ya hizmet üretemeyen verdiği sözleri adeta fiyasko çıkan Yavaş'ın gençlere şirin görünmek için şekilde şekile girip her türlü şirinliği yaparken basit bir soruya bile tahammülü kalmadı. Yavaş Bilkent Üniversitesi'nde katıldığı etkinlikte ODTÜ Ormanı içinden geçen yola ilişkin soru soran gençleri güvenlik zoruyla dışarı attırdı. Yavaş'a soru soran gençler salonda çıkarılırken, "vurmayın" sesleri yükselirken, söz konusu öğrencilerin güvenlikler tarafından darp edildiği öğrenildi.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2023, 23:47 Güncelleme 05 Ekim 2023, 00:13
Mansur Yavaş’ın gençlere de tahammülü kalmadı! Soru soran gençleri salondan attırıp darp ettirdi

İÇİNDEKİLER

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir skandala daha imza attı.

4 buçuk yılda gençlerin hayatını kolaylaştırmak için hiçbirşey yapmayan gençlere de tahammülü kalmadı.

SORU SORAN GENÇLERİ GÜVENLİK ZORUYLA DIŞARI ATTIRDI
CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın çirkin yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Yaptığı skandallara her gün bir yenisini ekleyen Yavaş şimdi de Bilkent Üniversitesi'nde katıldığı etkinlikte kendisine ODTÜ ormanına yapılan yolla alakalı soru soran gençleri güvenlik zoruyla dışarı attırdı.

"MANSUR ELİNİ ODTÜ'DEN ÇEK" DİYEREK SLOGAN ATTILAR
Yavaş'ın söz konusu skandalının ardından salonda bulunan yüzlerce öğrenci Yavaş'ı akışlarla protesto ederken, özel güvenlik zoruyla salondan yaka paça atılan öğrenciler ise "Mansur elini ODTÜ'den çek" diyerek slogan attı.

ÖĞRENCİLERİ DARP ETTİLER
Yavaş'a soru soran gençler salonda çıkarılırken, "vurmayın" sesleri yükselirken, söz konusu öğrencilerin güvenlikler tarafından darp edildiği öğrenildi.

Öte yandan 4 buçuk yılda gençlerin hayatını kolaylaştırmak için hiçbirşey yapmayan Yavaş üstelik genel seçimlerde de katıldığı mitinglerde Başkan Erdoğan'ın gençlere verdiği 10 gb ücretsiz internet vaadini de eleştirmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN