CHP'de küfür skandalı büyüyor! Eren Erdem ve Onur Konuralp mahkemelik oldu

CHP'de yaşanan akraba torpilleri, siyasetin gündeminden düşmüyor. CHP'nin medya ve sosyal medya yönetimini devralan Eren Erdem, partide kendi otoritesini sağlamak için köklü değişiklikler yapınca kirli torpil ağı deşifre oldu. Geçtiğimiz günlerde akraba atamalarının hızla sürdüğü CHP'de KRT Ankara Temsilcisi Selen Yalaz, CHP Milletvekili Okan Konuralp ve CHP İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal arasındaki koltuk krizi gündeme bomba gibi düşerek, basında yer edinmişti. Skandal olayda küfürler hava uçuşurken yeni bir gelişme yaşandı. CHP'ye yakınlığıyla bilinen İsmail Saymaz, Erdem'in Konuralp hakkında hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Eylül 2023, 08:27 Güncelleme 25 Eylül 2023, 09:12
CHP’de küfür skandalı büyüyor! Eren Erdem ve Onur Konuralp mahkemelik oldu

İÇİNDEKİLER

CHP'de yaşanan akraba torpilleri, siyasetin gündeminden düşmüyor.



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yaptığı "Bu atamaları etik bulmuyorum. Hepsi düzeltilir.Babamın oğlu olsa işe almayın" çağrısı da lafta kaldı. Krizin eksik olmadığı CHP'de 28 Mayıs'taki seçim hezimetiyle görevden alınan Tuncay Özkan'ın ardından CHP'nin medya ve sosyal medya yönetimini devralan Eren Erdem, partide kendi otoritesini sağlamak için köklü değişiklikler yapınca kirli ilişkiler de gün yüzüne çıktı.

CHP'Lİ VEKİL KARISINI RTÜK'E ÜYE YAPMAK İÇİN KOLLARI SIVADI
CHP ile ittifak partileri arasındaki kriz güven sorunu oluştururken üzerine bir de Önceki dönem RTÜK Üyesi ve terör sevici CHP Ankara Milletvekili Onur Konuralp'in eşi için torpil girişimlerine başladığı iddia edildi.



KARIM OLMAZSA SEVGİLİSİ OLSUN!
Bu kapsamda edinilen bilgiye göre karısının RTÜK üyesi olması için çalışan Konuralp, karısının göreve gelmemesi durumunda, makam aracını sevgilisine ilaç göndermek için kullanmasıyla ismi gündeme gelen CHP İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal'ın sevgilisi KRT Ankara Temsilcisi Selen Yalaz'ın olmasını istediği CHP kulislerine bomba gibi düştü.

CHP KULİSLERİ ÖFKELİ: KABUL EDİLEMEZ
Söz konusu durumu öğrenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'İN Konuralp'e öfkelenerek çevresindekilere bu durumun kabul edilemez olduğunu anlattığı öğrenildi.

Tuncay Özkan ve Okan Konuralp'e yakınlığı ile bilinen Topsakal'ın kız arkadaşına Kılıçdaroğlu'nun makam aracıyla ağrı kesici gönderdiği de gün yüzüne çıkınca Topsakal partiden uzaklaştırılarak uzun süreli izne çıkarıldı. Bu durum geçtiğimiz günlerde basında da yer aldı.

Kirli ilişki ağının basında yer almasına sinirlenen Konuralp'ın Topsakal'ın, Kılıçdaroğlu tarafından genel merkezden uzaklaştırılmasını haber yapan gazeteci Eray Görgülü'yü aradığı ortaya çıktı.

Görgülü'ye ağır hakaretler eden Konuralp iddiaya göre; "Bu partiyi kimin yönettiğini göreceksiniz. Ömer geri dönecek. O Eren Erdem'in anasını ... Sana bu haberi yaptıran kişinin Eren Erdem olduğunu itiraf edeceksin. Sana yarım saat müsaade" şeklinde konuştu.

Öte yandan Görgülü'nün yaşananları genel yayın yönetmenine anlatması ve kurumunun da kendisine sahip çıkması üzerine Konuralp'in paniklediği, olayın büyümesini önlemek için araya aracılar soktuğu bildirildi.

ADALETİ PARTİSİNDE BULAMAYINCA MAHKEMEYE KOŞTU
Erdem, küfrü CHP Sözcüsü Faik Öztrak'a iletti. Öztrak da Kılıçdaroğlu'na anlattı.

CHY'ye yakınlığıyla bilinen İsmail Saymaz'ın yazısına göre; CHP lideri "Derhal tekzip edilsin" dedi. Ancak Konuralp, iddiayı düzeltmedi.



MYK üyesine küfredilmesi kesin ihracı gerektirdiği halde Kılıçdaroğu fedaisini değil, milletvekili yaptığı eski danışmanını seçti.

Bu durum Eren Erdem'i sinirlendi. Erdem adaleti partisinde bulamadığı için Konuralp hakkında hakaret iddiasıyla şikayetçi oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN