İstanbul'da LGBT terörüne geçit yok! Küresel sapkınlığa karşı aileler bir araya geldi: Yasaklanmasını istiyoruz

LGBT terörü sosyal medya ve küresel akımlar üzerinden pompalanmaya devam ederken, İstanbul'da Büyük Aile Platformu (BAP) bünyesindeki sivil toplum kuruluşları öncülüğünde Saraçhane'de etkinlik düzenlendi. Ailenin temeline dinamit döşeyen ve cinsiyetsiz nesiller hedefleyen sapkınlık projesi LGBT'ye düzenlenen 'Büyük Aile Buluşması" mitinginde bir grup genç tarafından platformun mesajı okundu. Öte yandan Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Biz çocuklarımız için ailemiz için ve insanlık için buradayız. Geçen sene de burada LGBT propagandasına karşı olduğumuz için bir araya gelmiştik. LGBT propagandasının yasaklanmasını istiyoruz. Amacımız insanlarımızın halkımızın meselenin tehlikenin farkına varması." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2023, 18:02 Güncelleme 17 Eylül 2023, 18:34
İstanbul’da LGBT terörüne geçit yok! Küresel sapkınlığa karşı aileler bir araya geldi: Yasaklanmasını istiyoruz

İÇİNDEKİLER

LGBT terörü sosyal medya ve küresel akımlar üzerinden pompalanmaya devam ederken İstanbul'da bu sapkınlığa geçit verilmedi.

SAPKIN LGBT TERÖRÜNE GEÇİT YOK I VİDEO İZLE

Sivil toplum kuruluşları öncülüğünde İstanbul Saraçhane'de "Büyük Aile Buluşması ve Sessiz Yürüyüş" düzenlendi. Mitinginde bir grup genç tarafından platformun mesajı okundu.

Mesajda şu ifadeler yer aldı:
"Sosyal medya ve dijital platformlarda fitili ateşlenen LGBT propagandası ve dayatması her yanı sardı. Dolayısıyla bugün hep birlikte bu propaganda ve dayatmaya karşı mücadele etmek zorundayız.

Nitekim Büyük Aile Platformu da bu düşünce üzerine farklı dünya görüşlerinin aynı hassasiyetle bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Ortak değerlerimiz olan çocuklarımızı, ailemizi, insanlık onurunu bu yangından kurtarmak, zihinlerin ve bedenlerin işgaline mani olmak için Kuvâ-yi Milliye ruhu ile bir araya geldik."

AKADEMİSYENLERDEN VİDEOLU MESAJ
Mesajın ardından akademisyenler, bu alanda yaptıkları bilimsel çalışmalarla katılımcılara seslendi. Macar aktivist Reka Szilagy, Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Dr. Altay Cem Meriç, Prof. Dr. Saffet Köse ve daha birçok önemli isim mitinge video mesaj göndererek görüşlerini ifade etti.

Program sonunda, binlerce kişi Saraçhane'den Beyazıt'a sessiz yürüyüş gerçekleştirildi.

19 İLDE DAHA GERÇEKLEŞMİŞTİ
Platform ilk kez 18 Eylül 2022'de 150 STK'nın desteği ve 35 bin kişini katılımıyla Fatih Saraçhane'den Beyazıt'a yürümüştü. İlk programdan sonra 19 ilde daha "Büyük Aile Buluşmaları" düzenlenmişti.

"İNSANLIK İÇİN BURADAYIZ"
Öte yandan Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: "Biz çok heyecanlıyız. Çünkü bu buluşma gerçekten bir aile buluşması. Biz çocuklarımız için ailemiz için ve insanlık için buradayız. Büyük Aile Buluşması'na katılan tüm halkıma teşekkür ediyoruz.

"LGBT PROPAGANDASININ YASAKLANMASINI İSTİYORUZ"
Geçen sene de burada LGBT propagandasına karşı olduğumuz için bir araya gelmiştik. Bu yıl da LGBT propagandasının yasaklanmasını istiyoruz. Amacımız insanlarımızın halkımızın meselenin tehlikenin farkına varması.



"MECLİSİ HAREKETE ÇAĞIRIYORUZ"
İkincisi Meclis'imizi harekete çağırıyoruz. Geçen sene 150 bin ıslak imza topladık. Meclis'e toplumsal cinsiyet eşitliği kavramının çıkarılması ve LGBT derneklerinin kapatılması ile ilgili bir dilekçede bulunmuştu. Bu önümüzdeki ekim ayından itibaren gündeme gelecek. Buradan Meclis'imize milletvekillerimize sesleniyoruz biz bununla iligli bir kanun değişikliği istiyoruz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN