Başkan Erdoğan net konuştu: Sıkıntılar geride kalacak

Başkan Erdoğan, 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'na katıldı. Türkiye'nin hedeflerini açıkladı.Başkan Erdoğan, "Türk ekonomisinde yaşanan sıkıntıları geride bıraktığımız bir dönemden geçiyoruz. Azılı Türkiye düşmanları bile ülkemizi görmezden gelemiyor." dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2023 Güncelleme 16 Eylül 2023, 07:01
Başkan Erdoğan net konuştu: Sıkıntılar geride kalacak

İÇİNDEKİLER

Yeni bir çağın ayak sesleri giderek duyulmaya başladı. Hesabımızı, önümüzdeki çağın lideri olmak üzerine kurduk.



Türk ekonomisinde yaşanan sıkıntıları geride bıraktığımız bir dönemden geçiyoruz. Azılı Türkiye düşmanları bile ülkemizi görmezden gelemiyor.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENEYÜZDE 25 ZAM
Erdoğan, eğitimcilere müjde verdi. Ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik artışa gidileceğini söyledi. "Sadece bu yılki zam, yüzde 91'e ulaştı" dedi.



YENİ BİR ŞAHLANIŞ İÇİNDEYİZ
10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı dün İstanbul'da, Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Kurultayda konuşan Başkan Tayyip Erdoğan, önemli ifadeler kullandı. İşte Başkan Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: Türk dünyası adeta yeni bir uyanış, yeni bir şahlanış içindedir. Yeni bir çağın ayak sesleri daha güçlü şekilde duyulmaya başlandı. Biz Türkiye olarak tüm hesaplarımızı dünyanın önündeki bu müstakbel çağın lider ülkeleri arasında yer alma üzerine kuruyoruz. Türkiye Yüzyılı derken ifade ettiğimiz vizyon tam da budur. Türk Devletleri Teşkilatı'yla bu vizyonu, soydaşlarımızla paylaştık. En azılı Türkiye düşmanları bile artık ülkemizi görmezden gelemiyor. Elbette Türk'ün ezeli ve ebedi imtihanı diye tarif edebileceğimiz bu kadim mücadele, asla bitmeyecektir. Bize düşen görev, bu mücadeleyi en iyi şekilde vermektir.

DEPREM BÖLGESİNE 1 TRİLYONLUK KAYNAK
Başkan Erdoğan, İstanbul'da "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası'nda önemli mesajlar verdi: Temmuz ayındaki ek bütçe ile deprem bölgesine 762 milyar lirayı ayırdık. 2024'te de 1 trilyon liralık kaynak tahsis edeceğiz. Depreme karşı en önemli araç kentsel dönüşüm. Vatandaşlarımızdan beklentimiz bu çalışmalara destek vermesidir.



Başkan Erdoğan, 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'nda konuştu. Önemli açıklamalarda bulundu: Yeni bir çağın ayak sesleri duyuluyor. Hesabımızı önümüzdeki çağın lideri olmak üzerine kurduk.



Başkan Erdoğan, 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'ndan önce İstanbul'da Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, öğrencilerle birlikte ilk ders zilini çaldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN