Fondaş Portakal CHP'li delegelere seslendi: "Kılıçdaroğlu'nu aday göstermeyin"

Cumhuriyet Halk Partisi'ni 'değişim' sancısı tuttu. 28 Mayıs'taki tarihi hezimet sonrası altı ok, kaos, kavga ve büyük hesaplaşmalara sahne oluyor. Bunun son örneği CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, "Daha önce de hiç aday olmadım, örgüt aday gösterdi. Örgüt yeniden aday gösterirse aday olurum" çıkışını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır yüklendi. CHP'li delegelere seslenen Portakal, "Milleti düşünüyorsanız Kılıçdaroğlu'nu aday göstermeyin. İnsanları mutsuz etti, kaybeden birisinin kazanma ihtimali yok" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2023, 22:00 Güncelleme 11 Eylül 2023, 22:24
Fondaş Portakal CHP’li delegelere seslendi: Kılıçdaroğlu’nu aday göstermeyin

İÇİNDEKİLER

28 Mayıs'ta yaşanan hezimet ve yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP'de sular durulmuyor.

FATİH PORTAKAL'DAN CHP'Lİ DELEGELERE ÇAĞRI I VİDEO İZLE

CHP'de kazan kaynamaya devam ederken derin bir çekişme içine giren parti, aday krizi yaşıyor.



KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇIKIŞ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, kurultayda örgüt aday gösterirse genel başkan adayı olacağını söyledi. "Ben aday olmayacağım. Daha önce de hiç aday olmadım. Hiç dilekçe vermedim. Örgüt aday gösterdi. Yapılacak kurultayda da ben aday olmak için başvurmam, dilekçe vermem." ifadelerine yer veren Kılıçdaroğlu, "Örgüt aday gösterirse aday olurum." dedi.



"KILIÇDAROĞLU'NU ADAY GÖSTERMEYİN"
CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, bir kez daha adaylığa soyunan Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. CHP'li delegelere seslenen Portakal, "Milleti düşünüyorsanız Kılıçdaroğlu'nu aday göstermeyin. İnsanları mutsuz etti, kaybeden birisinin kazanma ihtimali yok" şeklinde konuştu.



"BEN UMUDUN PEŞİNDEN GİDECEĞİM"
CHP için Kılıçdaroğlu yerine Grup Başkanı Özgür Özel'e güzelleme yapan Fatih Portakal, "Bakın kendisi istemiyor çok güzel, dediğini yapın. Özgür Özel var ben adayım diyor. Yeninin peşinden gidin arkadaş, umut olun. Ben umudun peşinden gideceğim" ifadelerine yer verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN