CHP'deki kutlama krizinde yeni detay! Fondaş Nevşin Mengü: Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a gelmesinde Ekrem İmamoğlu'nun özel kaleminin bile bilgisi yok

CHP'de kriz ve kaos tam gaz devam ederken, 100. yıl kutlamaları da olaylı bir şekilde devam etti. Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da katıldığı organizasyonların hiçbirine yer almadı. Bu durum İBB adaylığındaki krizi gözler önüne sererken, CHP yandaşı gazeteci Nevşin Mengü dikkat çeken bir detay paylaştı. Olaya ilişkin ben daha fazlasını öğrendim diyen fondaş Nevşin Mengü, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a geleceğinden Ekrem İmamoğlu’nun özel kaleminin dahi haberi yokmuş. Haber vermemişler, yani isyankar çocuk olarak görüyor Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nu" dedi. Öte yandan Mengü, "Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu aday göstermemek için ön seçim yolunu yapıyor olabilir" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2023, 20:36 Güncelleme 11 Eylül 2023, 21:01
CHP’deki kutlama krizinde yeni detay! Fondaş Nevşin Mengü: Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a gelmesinde Ekrem İmamoğlu’nun özel kaleminin bile bilgisi yok

İÇİNDEKİLER

28 Mayıs'taki tarihi hezimet sonrası CHP'de, kaos, kavga ve büyük hesaplaşmalara sahne oluyor.

Her fırsatta 'değişim' talebinde bulunan, zoom cuntasına kalkışıp manifesto bile yayınlayan Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu deviremeyince havlu attı, rotayı yeniden İstanbul'a kırdı.



İmamoğlu bir yandan da kurultayda Özgür Özel'i destekleyeceğini duyurarak 'tavşan aday' formülünü açık etti, 2028 planları için kollarını sıvadı.

CHP'DE OLAYLI 100.YIL KUTLAMALARI
'Değişim' tartışmalarının gölgesinde CHP'de 100. yıl kutlamaları olaylı bir şekilde geçti. Kutlamalara katılmayan Ekrem İmamoğlu 'yoğunum' mazareti sundu. Programa CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılması ise dikkatlerden kaçmadı.



İMAMOĞLU: DAVET EDİLMEDİM
İmamoğlu "Davet edilmediniz mi?" sorusuna "O kadar söyleyeyim. Sorunun muhatabı ben değilim. Bilgi sahibi olmadığınız bir hususta cevap da veremezsiniz" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin kendisini çağırmadığını öne sürdü.

Ekrem İmamoğlu'nun 'davet edilmedim' çıkışının aksine CHP'li yetkililer Kılıçdaroğlu'nun ziyaretlerinin il başkanlıkları tarafından organize edildiğini ifade etti.



KAFTANCIOĞLU: ÇAĞIRDIK GELMEDİ
CHP'li Canan Kaftancıoğlu ise "İmamoğlu da dahil bütün parti kurullarının haberdar edildi" diyerek husumetlisi Ekrem İmamoğlu'nu yalanladı.



KRİZDE YENİ DETAY ORTAYA ÇIKTI
Tüm bu yaşanan gelişmeler sıcaklığını korurken CHP yandaşı gazeteci Nevşi Mengü krize ilişkin yeni bir detay açıkladı.



EKREM'İ İSYANKAR ÇOCUK OLARAK GÖRÜYOR
Olaya ilişkin ben daha fazlasını öğrendim diyen fondaş Nevşin Mengü, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a geleceğinden Ekrem İmamoğlu'nun özel kaleminin dahi haberi yokmuş. Haber vermemişler, yani isyankar çocuk olarak görüyor Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nu" dedi.



ADAY GÖSTERMEMEK İÇİN ÖN SEÇİM YOLUNU YAPIYOR
Sözlerinin devamında Mengü, "Benim anladığım İmamoğlu'nu aday gösterme istemiyorlar mı acaba? Hani ön seçim falan bunları diyor öte yandan il seçimleri oluyor CHP'de. Acaba onun yolu mu yapılıyor CHP'de? İşte ön seçimi geri getirdik diyecek İmamoğlu'nu çıkartmayacak mı Eren Erdem? Ya sana siyasi yasak falan gelebilir, CHP içinde önünü kesecekler mi acaba?" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN