CHP yandaşı Yarkadaş'tan 'değişim' isteyen İmamoğlu'na yaylım ateşi: "Liboş liboş konuşuyorsun"

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, seçim yenilgisi sonrasında koltuğunu bir türlü bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik 'değişim' çağrısını yineledi. "Vaadim de net; CHP değişecek, Türkiye değişecek" diyen İmamoğlu'na CHP yandaşı Barış Yarkadaş zehir zemberek sözlerle yüklendi. İmamoğlu'nu 'liboş liboş konuşuyor' diyerek hedef alan Yarkadaş, "Ben bu partiyi değiştireceğim diyemezsin sana bu partiyi değiştirmezler" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2023, 22:47 Güncelleme 11 Eylül 2023, 23:08
CHP yandaşı Yarkadaş’tan ’değişim’ isteyen İmamoğlu’na yaylım ateşi: Liboş liboş konuşuyorsun

İÇİNDEKİLER

CHP'de gerilimin dozu artarak devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan partisindeki değişim tartışmalarına ilişkin yeni bir mesaj geldi.

BARIŞ YARKADAŞ İMAMOĞLU'NU HEDEF ALDI I VİDEO İZLE



Geçtiğimiz günlerde, "100. Yılında CHP" başlıklı panelin açılış konuşmasını yapan İmamoğlu, "Tespitim şu; CHP değişirse, Türkiye değişir. Vaadim de net; CHP değişecek, Türkiye değişecek." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun yeni değişim çağrısına değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise "Yüz yıllık tarihimizde yaşadığımız tüm tartışmalar, yeni ve güçlü başlangıçlarımız için bir liman vazifesi görmüştür. Her bir tartışma CHP'yi büyütmüştür" diyerek karşılık verdi.



CHP yandaşı Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayın programında İmamoğlu'nun açıklamalarına sert sözlerle yüklendi.



"LİBOŞ LİBOŞ KONUŞUYORSUN"
İmamoğlu'nu 'liboş liboş konuşuyor' diyerek hedef alan Yarkadaş, "Ben bu partiyi değiştireceğim diyemezsin sana bu partiyi değiştirmezler! CHP'yi değiştirecekmiş. Neyi değiştireceksin CHP'de? Liboş bir tarife." şeklinde konuştu.

BARIŞ YARKADAŞ İMAMOĞLU'NU HEDEF ALDI I VİDEO İZLE

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN