Başkan Erdoğan Taha Akgül ile görüştü: "Bir aksilik olmasın ha!"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Ankara’da sürdüren Serbest Güreş Milli Takımı Kaptanı Taha Akgül ile görüştü. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın telefonundan Taha Akgül ile konuşan Başkan Erdoğan, altın madalya beklediği milli güreşçiye, "Bir aksilik olmasın ha!" diyerek başarı temennisinde bulundu.

Giriş Tarihi 08 Eylül 2023, 11:05 Güncelleme 08 Eylül 2023, 16:51
Başkan Erdoğan Taha Akgül ile görüştü: Bir aksilik olmasın ha!

İÇİNDEKİLER

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 16 - 24 Eylül tarihlerinde Sırbistan'da düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımını, kamp yaptıkları Ankara'daki Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde ziyaret etti. Milli güreşçiler ve antrenörlerle sohbet eden Bakan Bak, 16 - 24 Eylül tarihleri arasında yapılacak Dünya Güreş Şampiyonası hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

"AKGÜL'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A BAŞARI SÖZÜ"
Bakan Bak, daha sonra tribüne çıkarak antrenmanı izlediği sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından telefonla arandı.

Bakan Bak'ın Başkan Erdoğan'a güreş milli takımının kampında olduğunu ve hazırlık çalışmalarını takip ettiğini söylemesi üzerine Erdoğan, Serbest Güreş Milli Takım Kaptanı Taha Akgül ile görüştü.

Hazırlık çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Erdoğan'ın, altın madalya beklediği Taha Akgül'e, "Bir aksilik olmasın ha!" demesi üzerine milli güreşçi, "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanım, iyi hazırlandım" cevabını verdi. Erdoğan, milli güreşçiden bu şampiyonada aynı zamanda Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için kota almasını temenni etti. Taha Akgül, Başkan Erdoğan'a geçmişteki başarıları bu sene de tekrarlama sözü verdi. Taha Akgül, Başkan Erdoğan'dan finale kalması durumunda müsabakayı ekrandan izlemesini talep etti. Bunun üzerine Bakan Bak'ın, "Finale kalırsak değil, kalacaksın inşallah" demesi gülümsetti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, tüm kafileye selamlarını ileterek, başarılar diledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN