Perinaz Mahpeyker Yaman şokuyla sarsılan CHP'de yeni kriz! Kılıçdaroğlu partilileri çiğnedi: Gökşen Anıl Ulukuş'a gayriresmî danışmanlık

28 Mayıs sonrası 'değişim' tartışmalarıyla tansiyon derecesi yüksek günlerden geçen CHP şimdi de danışman kriziyle boğuşuyor. Atatürk'e hakaret eden Perinaz Mahpeyker Yaman şokunu atlamayan altı oku ayağa kaldıracak bir 'danışman' vakası daha patlak verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce krize neden olan ve danışmanlıktan el çektirilen eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş'u "Tekrardan gel danışman ol" deyip yanına çağırdığı ortaya çıktı. Ulukuş ise "Kılıçdaroğlu'nun gel danışman ol" çağrısına ilişkin sorulara yanıt vermekten kaçındı. Kılıçdaroğlu'nun gizli kapaklı yürüttüğü bu danışman operasyonu sonrası CHP'yi kriz dolu günler bekliyor.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2023, 10:43 Güncelleme 07 Eylül 2023, 23:07
Perinaz Mahpeyker Yaman şokuyla sarsılan CHP’de yeni kriz! Kılıçdaroğlu partilileri çiğnedi: Gökşen Anıl Ulukuş’a gayriresmî danışmanlık

İÇİNDEKİLER

CHP'deki 'danışman' krizi katlanarak büyüyor... Atatürk'e hakaret eden Perinaz Mahpeyker Yaman'ın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 'Genel Başkan Danışmanı' olarak atanması sonrası isyan ateşi yandı.

Kılıçdaroğlu akıllara ziyan bir şekilde "Bu mesajlarını bilseydim elbette atamazdım" savunması yaparken CHP içerisinde "Kılıçdaroğlu şeffaf değil" tartışmaları patlak verdi.



Ekremci medya ise krizi fırsata çevirip Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu.

İsmail Saymaz, "Kılıçdaroğlu'na hareket eden Tanju Özcan'a ihraç, Atatürk'e hakaret eden Mahpeyker'e oda!" derken HALK TV yazarı Mehmet Tezkan ise "CHP'nin anahtarını vermediği kalmış" ifadelerini kullandı.



Öte yandan skandalın bir numaralı ismi Perinaz Mahpeyker Yaman "Kılıçdaroğlu'na danışman oldum diye beni eleştirebilirler. Ama çocuklarıma, aileme niçin saldırılıyor? İnanılmaz tehditler, hakaret içerikli ağır yorumlar geliyor" açıklamasını yaptı.


Yaşanan bu gelişmeler tüm sıcaklığını korurken CHP'yi ayağa kaldıracak bir 'danışman' vakası daha yaşandı.


Bu kez başrolde Gökşen Anıl Ulukuş var idi...



Eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş, daha evvel Kılıçdaroğlu'na danışman olarak atandığını duyurmuş, ancak önceki paylaşımlarında Sezgin Tanrıkulu'na hakaretler ettiği ortaya çıkınca CHP'lilerin hedefi olmuştu.

Ulukuş'un atanmasına tepkiler yükselirken önce Eren Erdem sonra da CHP'den yapılan açıklamada Ulukuş'un danışman olmadığı iddia edilmişti.

Daha sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi kamuoyuna duyuran Ulukuş, CHP liderinin kendisine "sen devam et" dediğini bildirdi. Ancak baskılara dayanamayan Bay Bay Kemal, Ulukuş'a göstermelik el çektirdi.



KILIÇDAROĞLU'NDAN GİZLİ KAPAKLI İŞLER! ULUKUŞ'A "TEKRARDAN GEL DANIŞMAN OL" ÇAĞRISI
Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın Gökşen Anıl Ulukuş'u aradığı 'danışmanlığa devam et' dediği iddia edildi. Akın'dan sonra topa giren Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Ulukuş'u yeniden aradığı tekrardan danışmanlık teklif ettiği konuşuluyor.

Kılıçdaroğlu'nun Gökşen Anıl Ulukuş operasyonunu partililerden gizli yürüttüğü öğrenildi.



ULUKUŞ İDDİALARA YANIT VERMEDİ
Veryansın yazarlarından Erdem Atay, Gökşen Anıl Ulukuş'u aradığını belirterek, "Kılıçdaroğlu'nun gel danışman ol" çağrısınının doğru olup olmadığını sorduğunu söyledi.

Atay, Ulukuş'un kendisine yanıt vermek istemediğini dile getirdi. Bunun üzerine Atay, "Eee şimdi CHP'yi arasam, "Bu doğru mu" desem, bana verecekleri cevabı biliyorum: "Kesinlikle öyle bir şey yok, 4 Haziran'daki kararda… falan filan…" ifadelerini kullandı.



CHP liderine "Sayın Kılıçdaroğlu, daha önce danışman atadığınız, tepkiler sonrası görevden aldığınız Gökşen Anıl Ulukuş sizin gayriresmî danışmanınız mı?" sorusunu yöneltti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN