Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanın yanında eli cebinde yürüyerek saygısızlığa imza atan Ali Koç'a tepki yağdı: Terbiyesizlik, hadsizlik, edepsizlik...

Fenerbahçe'nin başına geçtiği 2018'den bu yana hiçbir başarı emaresi göstermeyen ve tarihin en başarısız başkanı olan Ali Koç yeni bir skandalla gündem oldu. Kaza geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı ziyaret ettikten sonra hastaneden ayrılan Başkan Erdoğan'ın, yanında eli cebinde yürüyen Ali Koç büyük bir küstahlığa imza attı. Ali Koç'un rezilliğine sosyal medyadan tepki yağdı.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2023, 20:56 Güncelleme 04 Eylül 2023, 21:33
Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanın yanında eli cebinde yürüyerek saygısızlığa imza atan Ali Koç’a tepki yağdı: Terbiyesizlik, hadsizlik, edepsizlik...

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, denizde geçirdikleri kazanın ardından tedavileri İstanbul'da sürdürülen Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı hastanede ziyaret etti.

ALİ KOÇ'TAN TEPKİ ÇEKEN SAYGISIZLIK I VİDEO İZLE



Ziyaret kapsamında hastaneye gelen Erdoğan'ı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türk Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ve çiftin yakınları karşıladı.



Sabancı ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Erdoğan, ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.



ALİ KOÇ'TAN TEPKİ ÇEKEN SAYGISIZLIK
Fenerbahçe'nin başına geçtiği 2018'den bu yana hiçbir başarı emaresi göstermeyen ve tarihin en başarısız başkanı olan Ali Koç yeni bir skandalla gündem oldu.



Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanının yanında eli cebinde yürüyen Ali Koç büyük küstahlığa imza attı.



ALİ KOÇ'A TEPKİ YAĞDI
Ali Koç'un büyük saygısızlığına tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları:



"Ayıp mı? Tek kelimeyle terbiyesizlik, hadsizlik, edepsizlik"



"Terbiye güzel şey. Karşındaki cumhurbaşkanı bir ülkenin en üst mertebesinde. Sevmeyebilirsin ama o makama saygı duyarsın"



"Devlet adabı nedir bilmeyen tip kendini adam zannediyor"



"Adam olmadığını bir daha belli etmiş"



"Gezi parkının finansörü Ali koç bu şahıstan ne beklenir"



"O elini cebinden çıkarmalıydı, terbiye fukarası, hadsiz yaratık"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN