Turuncu kategoride aranan firari FETÖ'cü Mehmet Çetinkaya yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Terör Arananlar Listesinde" Turuncu kategoride yer alan FETÖ'cü Mehmet Çetinkaya'nın Muğla Köyceğiz'de yakalandığını açıkladı. Son dakika haberine göre sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda yakalanan ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası olan FETÖ üyesi emekli öğretmen Mehmet Çetinkaya, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2023, 17:11 Güncelleme 31 Ağustos 2023, 19:46
Turuncu kategoride aranan firari FETÖ’cü Mehmet Çetinkaya yakalandı!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'ne bir darbe daha indirildi.

TURUNCU KATEGORİDEKİ FETÖ ÜYESİ YAKALANDI I VİDEO İZLE

İİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Terör Arananlar Listesinde" Turuncu kategoride yer alan FETÖ'cü Mehmet Çetinkaya'nın Muğla Köyceğiz'de yakalandığını açıkladı.

Bakan Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesi yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığımız ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülen operasyonda; FETÖ üyesi olan ve Bakanlığımız Terör Arananlar Listesinde Turuncu kategoride yer alan M.Ç. Muğla Köyceğiz'de yakalandı. FETÖ üyelerine göz açtırmayacağız terör örgütlerine yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek"

TUTUKLANDI
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, 'silahlı terör örgütüne üye olma suçundan' 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası ile terörden arananlar listesinde 'turuncu kategori'de yer alan ve sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla yakalanan FETÖ üyesi emekli öğretmen Mehmet Çetinkaya (65), sevk edildiği adliyede tutuklandı.

BYLOCK VE SÖZDE İLK İMAM!
Çetinkaya'nın örgüt FETÖ'nün örgüt içi haberleşmede kullandıkları "Bylock" kullanıcısı olduğu, "1992-1994 yılları arasında Özbekistan'da FETÖ okullarının Genel Müdürlüğünü yaptığı ve Özbekistan'ın FETÖ/PDY'nin sözde ilk imamı olduğu" öğrenildi.

Öte yandan FETÖ'cü Çetinkaya'nın geçmişte örgüt içerisinde sözde Muğla/Köyceğiz ilçe imamı ve sözde Muğla İl İmamı olarak faaliyet yürüttüğü silahlı terör örgütüne üye olma suçundan Terör Arananlar Listesinde Turuncu Kategoride yer aldığı tespit edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN