Başkan Erdoğan'a oy verdi diye anne ve kızını beyzbol sopası ile darp ettiler

Son dakika haberi! İstanbul Kartal'da bir grup, elinde beyzbol sopası ile seçim zamanında sırf Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi desteklediği için anne ve kızını darp etti. Anne kızını darp eden kişi, kamerayı görmesinin ardından 'algı' oyunu yaparak 'Bunlar HDP'li... AK Parti'liyiz diye bize saldırıyorlar' dedi. O anları anlatan genç kız , "Biz seçim zamanından beri Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğimiz için AK Parti'yi desteklediğimiz için yemediğimiz hakaret ve darp kalmadı. Bundan tam bir hafta öncesinde annemi sırf bu yüzden darp ettiler Kapıda bıçaklarla bekliyorlar, eve giremeyelim diye. Bize yapmadıkları hakaret kalmadı." dedi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Eylül 2023, 01:13 Güncelleme 01 Eylül 2023, 07:29
Başkan Erdoğan’a oy verdi diye anne ve kızını beyzbol sopası ile darp ettiler

İÇİNDEKİLER

İstanbul Kartal'da bir grup, elinde beyzbol sopası ile sırf seçim zamanında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi desteklediği için anne ve kızını darp etti.

BAŞKAN ERDOĞAN HAZIMSIZLIĞI BİTMEK BİLMİYOR I VİDEO İZLE

"AK PARTİ'LİYİZ DİYE BİZE SALDIRIYORLAR"
Darp edilen kadının çocuğu eline telefonu alıp kameraya açtığında, karşı taraf algı yaparak yaptığını meşrulatırmak adına "Bunlar HDP'li. AK Parti'liyiz diye bize saldırıyorlar" diyerek çevreden destek görmeye çalıştı.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I DESTEKLEDİĞİMİZ İÇİN YEMEDİĞİMİZ HAKARET VE DARP KALMADI"
O anları anlatan genç kız , "Biz seçim zamanından beri Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğimiz için AK Parti'yi desteklediğimiz için yemediğimiz hakaret ve darp kalmadı. Bundan tam bir hafta öncesinde annemi sırf bu yüzden darp ettiler." dedi.

"KAPIDA BIÇAKLARLA BEKLİYORLAR"
Genç kız, konuşmasının devamında, "Bizim komşumuz olan kadın darp etti. Dün de yine aynı şekilde annemi darp eden kadının arkadaşları olan kafe sahipleri erkekler annemi sopayla darp ettiler. Kapıda bıçaklarla bekliyorlar, eve giremeyelim diye. Bize yapmadıkları hakaret kalmadı.

"BİZE HDP'Lİ DİYOR"
Videoda gördüğünüz gibi o sopalı şahıs "AK Partililere saldırıyorlar" diyor. Bize HDP'li diyor. Konuyu tam çarpıtmaya çalışıyorlar, sırf kamerayı gördükleri için."
dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN