MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay'ın kaza sonucu şehit olduğunu açıkladı. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 19:57 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 22:36
MSB acı haberi duyurdu: Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

İÇİNDEKİLER

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay'ın kaza sonucu şehit olduğunu açıkladı.

PENÇE-KİLİT'TEN ACI HABER I VİDEO İZLE



Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay askeri araç kazası sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Çalgay yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı. ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Dışişleri Bakanlığı ise sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirerek şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Buğra Çalgay'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN