Başkan Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'den sürpriz görüşme!

Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. MHP liderinin konutunda gerçekleşen görüşme yaklaşık 55 dakika sürdü. Görüşmede ekonomi ve yerel seçim çalışmaları başta olmak üzere kritik konular ele alındı. Devlet Bahçeli, görüşme sonrası Erdoğan'ı konutun kapısından uğurladı.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2023, 12:47 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 15:19
Başkan Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’den sürpriz görüşme!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

KRİTİK GÖRÜŞME BAŞLADI | VİDEO İZLE

SÜRPRİZ GÖRÜŞME SONA ERDİ
Başkan Erdoğan'ın rutin programında yer almayan ve Devlet Bahçeli'nin konutunda gerçekleşen sürpriz görüşme saat 14.00'te başladı. MHP liderinin konutunda gerçekleşen görüşme yaklaşık 55 dakika sürdü. Devlet Bahçeli, görüşme sonrası Erdoğan'ı konutun kapısından uğurladı.

MASADA HANGİ KONULAR VARDI?
A Haber Muhabiri Murat Sekban, masada hangi konular olacağına dair bilgileri canlı yayında paylaştı.

Sekban, masada konuşulan konular arasında iç siyasetin ana gündem olacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yerel seçimlere ayrı ayrı girme çağrısına "Bizim nazarımızda ciddiye alınacak bir tarafı yoktur. Seçime ayrı girmek isteyenlerin elinden tutan, önüne geçen de yoktur." diyerek yanıt vermişti.

Bahçeli, konuşmasında Cumhur İttifakı'nın tüm bileşenlerinin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde heves ve heyecan içinde hazırlanacaklarını ve ortak akıl içinde iş birliğini sürdüreceklerini de dile getirmişti.

Görüşmede yerel seçimlere yönelik olarak Cumhur İttifakı'nın nasıl bir yol izleyeceği ele alındı. Ekonomi başta olmak üzere kiritk konular da görüşüldü.

EN SON 13 TEMMUZ'DA GÖRÜŞTÜLER
Başkan Erdoğan, Bahçeli ile en son 13 Temmuz'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin görüşmesi bir saat sürmüştü.

Görüşmenin odak noktası, İsveç'in NATO üyeliği konusu ve emekli maaşları olmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN