Başkan Erdoğan'dan milyonları sevindiren müjde: "Emeklinin maaşı artacak"

AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan Başkan Erdoğan, ekonomiye yönelik müjdeler verdi. "Emeklilerle ilgili yıl sonuna kadar gerekli adımlar atılacak" dedi. Muhalefeti eleştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2023 Güncelleme 25 Ağustos 2023, 06:54
Başkan Erdoğan’dan milyonları sevindiren müjde: Emeklinin maaşı artacak

İÇİNDEKİLER

Fahiş fiyat balonu sönecek, milletimiz rahatlayacak. Emlak ve kiralar, dengeye kavuşacak. Otomobil piyasası daha da düşecek.

Emeklilerimizden gelen serzenişlerin de farkındayız. Sözlerimizin arkasındayız!



CHP ise Kandil'deki terör baronlarına acaba neyi taahhüt etti? Pensilvanya'daki hainlere hangi sözleri verdi ki bunlar çıkıp uçak bileti paylaştı?

Önce millete hesap versinler. Hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler.



HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Erdoğan, "AK Parti, 85 milyonun partisidir. Kalbi Türkiye için atan her vatandaşımıza kapımız da gönlümüz de açıktır" dedi.

ASIL SKANDAL ORTAYA ÇIKMADI
Başkan Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ndeki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. İrabta mahalli olmayan partiye devletin kritik makamlarını altın tepside sunan, hepsinin toplam oyu yüzde 1 oyu olmayan partilere 37 vekil kaptıran CHP Genel Başkanı'nın bölücü örgüt uzantılarına neler vaat ettiğini tahmin etmek istemiyoruz.



Ortaya saçılanlar buz dağının görünen kısmı. Asıl vahim pazarlıklar asıl skandallar kamuoyunun malumu olmadı. Seçimlerden bu yana geçen her gün ülkemizin nasıl bir uçurumdan döndüğünü bizlere hatırlatıyor. Karanlık noktaların da açıklığa kavuşması gerektiğine inanıyoruz. Pensilvanya'dakilere hangi sözleri verdiniz ki uçak bileti paylaşıyorlardı.



Devletimizin kurumlarını neden hedef alıp itibarsızlaştırmaya çalıştınız? Kılıçdaroğlu, bu soruları bir an önce cevaplamalı. Kılıçdaroğlu yenilen pehlivan güreşe doymaz hesabı yeni bir bahane üretmek yerine çıkıp millete hesap versin. Hayal sattıkları CHP seçmeninden özür dilesinler. Onurlu bir siyasetçiye yakışır şekilde hatalarını kabul etsin. Atadan deden kalan koltuk mirasını terk edemiyorlar. Milletin hayrına bir iş yapsınlar.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN