Çanakkale yangını devam ederken skandal paylaşım: Gün batımını izleyemiyorum
Son dakika haberleri... Çanakkale’de dün başlayan ve 1500 hektarlık alanı küle çeviren yangın Türkiye’nin ciğerini yakarken E.K. isimli bir sosyal medya kullanıcısı tepki çeken paylaşımda bulundu. Polente Tepesi’nde tatil yapan E.K., yangın için seferber olunurken, şehri duman kaplaması nedeniyle gün batımını izleyemediğini söyleyerek dert yakındı. Skandal paylaşım büyük tepki çekti.

Çanakkale'de dün sabah saatlerinde başlayan ve hala devam eden yangın bölgede büyük paniğe sebep oldu.

1500 HEKTARLIK ALAN YANDI
Yangında 24 saat geride kalırken, 1500 hektarlık alanın etkilendiği bunun yarısının orman yarısının da ekili alanlar olduğu kaydedildi.
Boşaltılan 9 köyde 9 ev yanmış, 88 küçükbaş ve büyükbaş hayvan telef oldu.

Hastanelere kaldırılan 83 kişiden 8'inin tedavisi ise sürüyor.
GÜN BATIMINI SEYREDEMEMİŞ
8 uçak 26 helikopter binlerce personel yanığı söndürmeye çalışırken Bozcaada'da tatil yapan E.K. isimli bir tatilcinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bu kadarına da pes dedirtti.
Görenlerin tepkisini çeken paylaşımda E.K. isimli bir tatilci yangın nedeniyle gün batımını izleyemediğini söyleyerek dert yakındı. E. K. paylaşımına "Çanakkale'deki yangın sebebiyle gün batımını doyasıya izleyememenin verdiği hayal kırıklığı" yazdı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
E.'K. nin bu paylaşımı büyük tepki topladı.

Bazıları "bu kadarına da pes derken"gelen tepkiler üzerine E.K. paylaşımını sildi.

