CHP'li İmamoğlu'nun algı oyununu Şadi Yazıcı bozdu! "Tek kelimeyle cambaza bak girişimi"

CHP yönetimindeki İBB'nin metruk Tuzla Metro İstasyonu inşaat alanında TBM çıkışını bekleyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı 1. Etap TBM Kazısı Çıkış Töreni'ni 'algı operasyonu' olarak nitelendirdi. Yazıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla, Tuzla Metrosu inşaat alanında yapılan törenin gerçekleştirildiği bölgeye giderek durumu gösterdi. Yazıcı, yapılan törenin Tuzla Metrosu'yla ilgisi olmadığını ve daha önce başlatılan bir işin TBM çıkış töreni olduğunu belirtti. Ayrıca, Tuzla Metrosu'nun hala bitmediğini ve uzun süredir beklenen bir proje olduğunu ifade etti.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2023, 23:45 Güncelleme 23 Ağustos 2023, 01:00
CHP’li İmamoğlu’nun algı oyununu Şadi Yazıcı bozdu! Tek kelimeyle cambaza bak girişimi

İÇİNDEKİLER

Megakent 2019'dan bu yana 'mega' sorunlarla boğuşuyor. CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu rotayı koltuk sevdasına hizmet yerine algı ve PR belediyeciliği yapıyor.

İMAMOĞLU'NUN ALGI OPERASYONU TUTMADI I VİDEO İZLE

AK PARTİ'NİN HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJEYE ÇÖKÜP ÖVÜNDÜLER
Bir yandan da 'metrolar açıyoruz' algısını yayan İBB, kimi zaman AK Parti'nin hayata geçirdiği projelere çökerken kimi zamansa yapılmayan metro hatları ve tamamlanmayan projelerle övünüyor.

Mecidiyeköy - Mahmutbey metrosu ve Haliç Tramvayı'nı da açtıklarını belirten Ekrem İmamoğlu ve ekibinin göz göre göre AK Parti'nin hayata geçirdiği projeye çökmesi 'pes' dedirtti.

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI OYUNU BOZDU
Yazıcı, İBB'nin düzenlediği törenin ardından Tuzla Metrosu inşaat alanı olduğunu belirttiği bölgeye giderek, çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

"10 KEZ AFİŞ DEĞİŞTİ"
Paylaşımında "mış" gibi yapılan işler karşısında susmanın çok zor olduğunu ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:"Ekrem İmamoğlu imzasıyla yapılan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı 1. Etap TBM Çıkış Töreni ilanını görünce heyecanlandık. İBB'nin Tuzla'daki bu metruk metro alanına gelip, Sayın Başkan'ı beklemeye başladık. Teşekkür edecektik, maalesef yine olmadı. Mucize beklerken yine illüzyonla karşılaştık.

İşin aslı, önceki dönem yapılan Kadıköy-Pendik Metrosu ile Bakanlığın yaptığı Pendik-Sabiha Gökçen Metro bağlantısını sağlayan, yine önceki dönem başlayan bir işin TBM çıkış töreniymiş. 'Tuzla metrosu bitiyor' algı operasyonuna şahit olduk.

Sayın Başkan, Kaynarca-Pendik yazıp, sonuna Tuzla ekleyerek, Tuzla halkına mesaj gayretiniz tek kelimeyle cambaza bak girişimi. Bu metruk alandaki otlar, alan çevresindeki metro afişlerinin 10 kez değişimine şahit oldu."

"BİR ARPA BOYU YOL ALAMADINIZ"
Yazıcı, aylar, yıllar geçtiğini ve 5 tören yapıldığını belirterek, "Sonuç yüzde 10 bile değil. Masal gibi. Az gittiniz uz gittiniz, dere tepe düz gittiniz ama bir arpa boyu yol alamadınız. Dile kolay 4 yıl geçti. 1523 gündür bekliyoruz. Kaç kredi alımında Tuzla Metrosu sayıldı, para alındı? Metro nerede? Yok. Para nerede? Organize İşler filmi repliği gibi. Metromuz işlemiyor ama neyse ki zaman işliyor." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN