CHP'li İBB'nin Kız Kulesi çilesi bitmedi | Sahil yolu kapandı! Vatandaşlar daracık alandan yürüyor

CHP'li belediyelerin iş bilmez belediyecilik anlayışını gözler önüne seren somut örneklere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bir türlü bitirilemeyen Kuzguncuk ve Salacak yürüyüş yolları projesinin son hali havadan görüntülendi. Görüntülerde; İBB tarafından sahilin büyük bir kısmının demir perdelerle kapatılarak doğa harikası manzaralarının önünün kesildiği görüldü. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023, 10:45 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 10:45
CHP’li İBB’nin Kız Kulesi çilesi bitmedi | Sahil yolu kapandı! Vatandaşlar daracık alandan yürüyor

İÇİNDEKİLER

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yönetime geldiği günden bu yana vatandaşlara zorluklar yaşatmaya devam ediyor. Hizmetten, alt yapıya bir çok konuda sınıfta kalan İBB, büyük reklam harcamalarıyla tanıtımını yaptığı pek çok işi de sona erdiremedi. Bu işlerden birisi de İBB tarafından başlatılan ve aradan geçen uzun zamana rağmen bir türlü bitirilemeyen Kuzguncuk ve Salacak sahillerindeki yürüyüş yolları.

BİR TÜRLÜ BİTİREMEDİLER
Dünyanın en güzel manzaralarından birine sahip olan Üsküdar kıyılarında İBB tarafından başlatılan çalışma bir türlü bitirilemedi.

MANZARANIN ÖNÜ KESİLDİ
Kuzguncuk ve Salacak sahilinin büyük bir kısmı demir perdelerle kapatılarak doğa harikası manzaralarının önü kesildi.

Yerli ve yabancı birçok turistin, deniz manzarası seyretmek isterken demir perde engeline takıldığı da objektiflere yansıdı.

İki lokasyonun da halkın yürüyüşüne kapatılması sonrası bölgedeki yaya trafiğinin de çok dar bir alanda ilerlediği görüldü.

ÇALIŞMA ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ
Turizm sezonunda en çok yerli ve yabancı turisti çeken ilçelerden biri olan Üsküdar'daki bitmeyen İBB çalışması adeta bir çileye de dönüş durumda.

Söz konusu duruma Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Türkmen şu ifadeleri kullanmıştı:

"İBB tarafından çevresi kapatılıp 2 yıl başlamayan 'çalışma' ile Kuzguncuk 3 yıldır sahilsiz, parksız kalmıştı. Bu yaz da bitiyor, durum hala aynı. Salacak'ta da durum farklı değil. Aylarca çevresi kapalı, başlamadan bekleyen "çalışma" yaz bitti ama bir türlü bitmiyor, ilerlemiyor. İstanbul Salacak'sız, Salacak da böyle metruk kalmış, insanın içi acıyor! Bu kadar özel bir yerde, saat 5'te paydos eden 3-4 personelle çalışma yapılır mı? Çok söyledik, yazdık, hızlandırmaya çalıştık ama olmuyor, karınca misali iş ilerlemiyor."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN