CHP’de Kılıçdaroğlu’na karşı aday olmak isteyen Özgür Özel’den itiraf: "Atatürk’ten bahsederek..."

CHP’de Kılıçdaroğlu’na karşı aday olmak isteyen Özgür Özel’den tarihi bir itiraf geldi: Seçimi kaybettik, gereğinin yapılması şart. Her sıkıştığımızda Milli Mücadele’den, Atatürk’ten bahsederek alkış alarak ilerlenemez. Artık bu değişmeli.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2023 Güncelleme 20 Ağustos 2023, 06:59
CHP’de Kılıçdaroğlu’na karşı aday olmak isteyen Özgür Özel’den itiraf: Atatürk’ten bahsederek...

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm eleştirilere rağmen koltuğu bırakmamakta ısrarlı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gibi CHP Grup Başkanı Özgür Özel de Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna talip. Bodrum'da bulunan Özgür Özel, tarihi itirafıyla gündem oldu. Özel, CHP'ye 'Atatürk'ün arkasına saklanmayın' eleştirisi yaparken sert ifadeler kullandı: "Bugün herkes herkesi eleştirebilir.

Geldiğimiz nokta şu hepimiz için bu geceyi bitirmek üzere bir şarkı isteyecek olsam, Sezen Aksu'dan 'Masum değiliz hiçbirimiz' şarkısını isterim. Türkiye siyaseti, tarihinin en büyük tehlikesiyle karşı karşıyadır. O tehlike şudur, yüzde 87'lik katılım oranını bir daha bulamayabiliriz.

CHP seçmeninde bir duygusal kopuş var. Bizim seçmenimiz hep kızar, kapıyı çarpar gider. En kolay alkışın Atatürk denilerek alındığı bir siyasi partinin siyaset üretme pratiğinde artık sorun var. Sıkışınca Milli Mücadele'den, Atatürk'ten bahsederek alkış alarak ilerleme devri bitti. Bambaşka bir şey konuşuyor olmak lazım. Bunda bir kolaycılık, birbirimizi kandırmak var." Özel, Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini isteyen parti tabanının yerel seçimler öncesi değişikliği mutlak olarak gördüğüne dikkat çekti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN