TOGG gaza bastı! Ağustos teslimatları geçen aya göre rekor kırdı: Gördüklerinizden fazlası var

Türkiye'nin otomobili Togg'da teslimat rekoru kırıldı. Temmuz ayında 627 araç teslim edilirken, Ağustos ortasında bu sayı 909 adet oldu. Bu teslimat şimdiden temmuz ayında yapılan teslimat sayısını geçmiş oldu. Öte yandan Togg için ön siparişler 16-27 Mart tarihlerinde alınmış, ön siparişler 7 günde 100 bini geçmişti. 20 bin kişi de araca ulaşabilmek için yedek listesine eklenmişti.

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023, 19:02 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 19:11
TOGG gaza bastı! Ağustos teslimatları geçen aya göre rekor kırdı: Gördüklerinizden fazlası var

İÇİNDEKİLER

Oltu siyahı, Anadolu kırmızısı, Gemlik mavisi, Pamukkale beyazı...Her rengiyle hayranlık uyandıran Türkiye'nin yerli ve milli otomobili, Ağustosta teslimat rekoru kırdı.

TOGG'DA TESLİMAT REKORU I VİDEO İZLE

ŞİMDİDEN TEMMUZ AYINA FARK ATTI
Açıklama sosyal medya üzerinden yapıldı. Üretim bandından indirilen ve sahiplerine ulaşmayı bekleyen araçlar paylaşıldı. Temmuz ayında 627 adet Togg'un teslim edildiği vurgulanan paylaşımda ağustos ayındaysa bu rakamın şimdiden 909'a yükseldiği belirtildi.

Yapılan paylaşımda, "Ağustos ayı içinde Gemlik'teki Togg Teknoloji Kampüsümüzde üretilerek kullanıcılarına teslim edilen T10x adedi temmuz ayında yaptığımız toplam teslimat sayısını şimdiden geçti." denildi.

ÖN SİPARİŞE BÜYÜK RAĞBET
Teslim için bekleyen Togg araçlarda, yoğunluk oltu ve Gemlik renginde. Togg için ön siparişler 16-27 Mart tarihlerinde alınmış, ön siparişler 7 günde 100 bini geçmişti. 20 bin kişi de araca ulaşabilmek için yedek listesine eklenmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN