Başkan Erdoğan'dan şehit Yusuf Çağatay Sanalp ve şehit Burak Can Güngör için taziye mesajı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp ile Van'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör'ün ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2023, 12:05 Güncelleme 17 Ağustos 2023, 12:05
Başkan Erdoğan’dan şehit Yusuf Çağatay Sanalp ve şehit Burak Can Güngör için taziye mesajı

İÇİNDEKİLER

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp, şehit oldu.

Bir acı haber de Van'dan geldi... Van İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Burakcan Güngör, eğitim sırasında fenalaştı. Ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Güngör, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak dün, şehit oldu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde şehit olan polis memuru Yusuf Çağatay Sanalp ile Van'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör'ün ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.


Fotoğrafta: Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burakcan Güngör

Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit düşen Sanalp ile Van'da icra edilen spor faaliyetinde rahatsızlanarak, kaldırıldığı hastanede şehit olan Güngör'ün ailelerine mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

EVLİ VE BİR ÇOCUK BABASI
Öte yandan şehit Güngör'ün, polis memuru Büşra Ağca Güngör ile 2 yıllık evli ve 1 çocuklarının olduğu öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN