Ekrem İmamoğlu hizmette yine sınıfta kaldı! 4 yıldır tamamlanamayan kaldırım çalışmaları Bakırköylüleri canından bezdirdi

Çifte seçim hezimetinin ardından CHP’de başlayan iç savaşın sancıları gün geçtikçe farklı bir boyuta ulaşıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında başlayan ‘değişim’ kavgasının yankıları sürerken, İBB’de Ekrem İmamoğlu hizmette yine sınıfta kalmaya devam ediyor. Son bir örneği ise Bakırköy İstanbul Caddesi’nde yaşandı. İBB tarafından 4 yıldır tamamlanmayan kaldırım çalışmaları nedeniyle asfaltın ve kaldırımların sürekli sökülüp tekrar tekrar yapılması, caddenin bir kapatılıp bir açılması hem esnafı hem de sürücüleri canından bezdirdi.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2023, 22:26 Güncelleme 14 Ağustos 2023, 22:54
Ekrem İmamoğlu hizmette yine sınıfta kaldı! 4 yıldır tamamlanamayan kaldırım çalışmaları Bakırköylüleri canından bezdirdi

İÇİNDEKİLER

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde alınan hezimetin ardından CHP'de çıkan iç savaşın yankıları sıcaklığını korururken , İBB'de Ekrem İmamoğlu hizmette yine sınıfta kaldı.

Bunun son örneği bugün Bakırköy İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu karşı karşıya getiren, İstanbul Caddesi'ndeki yol düzenleme çalışması vatandaşı adeta illallah etiirdi.

İBB tarafından 4 yıldır tamamlanmayan kaldırım çalışmaları nedeniyle asfaltın ve kaldırımların sürekli sökülüp tekrar tekrar yapılması, caddenin bir kapatılıp bir açılması hem esnafı hem de sürücüleri canından bezdirdi.

ARAÇLAR KALDIRIMDAN İLERLEDİ
İBB tarafından çalışmaların devam ettirildiği caddenin iş makinalarıyla kapatılması kapanan caddede otomobiller, normal şartlarda kullanımı yasak olarak kaldırımlardan ilerleyerek yoluna devam etti. Vatandaşlara ayrılan kaldırımdan ilerleyen araçlar, vatandaşların arasından geçerek açık olan tali yola döndü.

İMAMOĞLU BÜLENT KERİMOĞLU'NU "BAKIRKÖY'DE SOKAĞA ÇIKAMAMAK"LA SUÇLAMIŞTI
Bakırköy'ün sembol mekanlarından İstanbul Caddesi'nin 4 yıldır bitmeyen yol çalışması, siyasi atışmaya konu olunca tekrar gündeme gelmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi koltuğuna aday olabileceğini söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu "Bakırköy'de sokağa çıkamamak"la suçlamıştı.

"İBB TARAFINDAN 4 YILDIR BİTİRİLEMEYEN DÜZENLEMEDEN DOLAYI SOKAĞA ÇIKAMIYORUM"
Kerimoğlu ise katıldığı bir programda, "İstanbul Caddesi'nin İBB tarafından 4 yıldır bitirilemeyen düzenlemesinden ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum" demişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN